|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.3.2009 6:22:58   
mlinčka
Dobro jutro!

Ena kavica pa še mal za prigriznit. Za prepotrebno energijo user posted image .

user posted image



_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Dvojčki 2009
15.3.2009 8:58:23   
nokes
hvala, paše user posted image

ja 4pikice, kako ti uspe zvečer še kaj napisat?? saj tudi jaz rabim malo spanja, pa sem zvečer tako utrujena, da padem v postlo kot klada. no, sicer mene še ponoči zbujata na 3 ali 4 ure, pa tudi to se bo končalo,. enkrat user posted image  bom pa na en cucelj naredila večjo luknjico, me zanima, kako bo šlo hranjenje. ker ivana je tako malo jedla te hrane, da smo šli nazaj na Beba start. v četrtek imamo kontolo teže in me prav zanima, koliko sta se zredila. no, takrat bom govorila še o hrani z zdravnico.

drugače pa, kakšna zgodba tole z nesrečo!!!?? sam da si ok, pa da sta punci zdravi! kako hitro lahko gre vse narobe... user posted image

da nadaljujem: previjanje, umivanje, kopanje. previjam in umivam na prev. blazini, ki jo imam naslonjeno ob posteljico in jo po potrebi položim čeznjo. pri previjanju uporabljam krpice za enkratno uporabo (muller, dm), ki jih zmočim s toplo vodo in umijem rito. te krpice so dokaj velike in jih razrežem na pol. rito namažem s hladilnim mazilom (zaenkrat uporabljam reklamni material, ki sem ga dobila ob odpustu iz porodnišnice. drugače sem kupila v lekarni). montiram plenico za enkratno uporabo (poskusila sem že vse živo, ne vidim baš nekih razlik, kupujem v mullerju). dokler popka nista bila še popolnoma zaceljena, sem za čiščenje popkov uporabljala še zložence in fiziološko raztopino oz. alkohol. fiziološke raztopine porabim kar nekaj, ker jo uporabljam za čiščenje oči, pa tudi za čiščenje noskov. umivam vsaki dan, če ni kopanja, na previjalni blazini. rabim navadno vato za obraz, blazinice iz vate (muller ima svojo znamko beauty baby, ki je čisto ok in tudi cenovno ugodna) za glavo in telo, olje za telo (v lekarni mandljevo ali olivno).

kopamo v kopalnici in sicer vržem vse s pralnega stroja, nastavim banjico, potegnem tuš do banjice in natočim vanjo vodo (gre glih za las user posted image ), rabim samo trdo milo, kupljeno v lekarni. baje ni problema, če uporabljaš kakšne tekoče zadeve, ki jih kapneš v banjico. vse, kar uporabljaš za otroka, je baje itak narejeno tako, da spiranje ni potrebno. na koncu ju namočim v oljčka user posted image , da se lepo svetita user posted image user posted image  (se hecam). banjico potem spraznim z eno posodo, s katero odstranim nekaj vode, ker je pretežka, da jo odnesem do tavelke banje. no, ko je dovolj prazna, jo odlijem.

aha, glede tetra plenic: v ljubljani imamo uz kolkov takoj v porodnišnici in takrat povedo, če je potrebno široko povijanje. pri nas ni, zato plenice rabim za vse, razen za previjanje. (podlaganje pri previjanju, pod glavico namesto blazine, brisanje bruhecov, podiranje kupčka, podloga v lupinici, ležalniku, ...) 

še pojasnilo: tako pišem zato, ker sem obljubila, da bom delala neke sezname, pa to in seveda me senčka drži za besedo user posted image user posted image . zdaj pa mi bolj ustreza, da napišem kako jaz opravim vsa opravila in katere pripomočke uporabljam pri tem.

kaj še sledi? oblačenje in vozičkanje in pes! ok, naslednjič!


_____________________________

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Dvojčki 2009
15.3.2009 19:14:42   
4pikice
Nokes

Tudo jest u glavnem uporabljam Mullerjeve izdelke. Plenice so ok, vendar vseeno malo slabše od Pampersk, tako, da imata ta mali čez noč na sebi Pamperske, ker so bolj upojne, čez dan pa mullerjeve, ker ju več preveijam. In tudi, ko grem z njima od doma jima dam Pamperske, ker ju pač takrat manj previjam. Robčke imam mullerjeve, hladilna krema se mi zdi pa najboljša tista, ki jo sami namešajo v lekarni. Glede odišavljenih robčkov za dojenčke pa sem prebrala, da niso ravno primerni za vsak dan, najboljše za otroško rito je navadna voda. Jest tega ne prakticiram , ker se mi zdi lažje z mullerjevimi, ta mali pa jih tudi dobro prenašata. Imata zelo lepi ritki, nič rdeči, brez pikic.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Dvojčki 2009
16.3.2009 0:16:56   
4pikice

Noces

Moj  počitek
Moram pa priznati, da imam ponavadi kar dolga jutra. Ko gresta ta veliki v šolo, sama še malo pospim, včasih tudi do 10h, pol 11h. Lina in Ana se naspita čez noč tja, od 5h do 7.30 je prvo bujenje, odvisno od tega, kdaj gresta spat. Potem ju na hitro previjem, zajtrkujeta in zaspita še za nekaj ur (2-5ur), spet odvisno od dneva. Jesta pa 5x na dan, Ana 6 mericv 160ml vode, od tega po navadi 3x pusti okoli 40ml, 2x pa poje celo porcijo. Lina pa dobi v 185ml vode 6 meric (tako je najbolj pravilno) in le redkokdaj se zgodi, da kaj pusti. Ani delam bolj "močno" mleko, ker manj poje. Obe pa dobivata še povprečno 100ml čaja dnevno, v dveh do treh manjših obrokih.


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Dvojčki 2009
16.3.2009 9:08:20   
mlinčka
Dobro jutro!

Dans pa ena s smetanco pade

user posted image

Joj, kolk vas jes rada berem! Pridne ste user posted image !

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Dvojčki 2009
16.3.2009 12:06:27   
4pikice
Mi je pa zadišala, tale tvoja kavica! Zdajle se odpravljam na sprehod pa še na en kafe skočim!


Pojdite pogledat še na temo Srečanje dvojčkov (RR). Čaka vas vabilo.

Sicer pa uživajte v sončku, predvsem pa jejte, spite in se smejte!


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Dvojčki 2009
16.3.2009 18:41:19   
lara light
Drage dvojne in več mamice, o, kako lepo vas je brat!user posted image  Hvala noki, 4pikice,..za vse neprecenljive izkušnje, ki jih tako požrtvovalno delita z vsemi, ki prihajamo za vami. user posted image user posted image

Meni se zdite neverjetno uspešne, vsestransko zmogljive, perfektne mamice in samo upam lahko, da vam bom vsaj malo podobna.
Topel pozdravček in kup poljubčkov vašim dvojčkom!user posted image user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Dvojčki 2009
16.3.2009 22:00:47   
4pikice
lara light
Lepo donosi in se nam maja pridruži!




_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Dvojčki 2009
17.3.2009 14:45:16   
Skorpija
Pozdravljene, evo mene, se malo javljam, ker smo danes prvič kopali deco in sta totalno pokošena - po flaši mleka sta se samo še zvrnila v ležalničke in sta v globoki komi user posted image Bom še jaz malo napisala, kako hranimo, umivamo in podobno... Hrano imasta naša Aptamil, na začetku ju je malo zaprla, pa sem jima dala močno sladek čajček ali pa malo laktoze in sta potem srala kot za stavo. Po kakšne 10 dneh se jima je prebava uredila, zdaj kakata vsak dan normalno. Sicer jima dam za pit malo čaja, ampak ga spijeta komaj kaj, silim ju pa ne. Danes ponoči sta si povečala dozice na 120 ml na oborok, jesta pa nekje 8-9krat na dan (in noč, seveda)... Flaške imam aventove, cucelj 1, bom pa počasi šaltala na dvojko in velike flaške, tamale flaške z enko pa bosta imela za čaj. Flaš ne prekuhavam, ampak splaknem z mrzlo vodo, nato detergent in vroča voda s pipe, pa je. Vodo pa prekuham, nalijem v termosko in jo imamo potem za cel dan, zvečer za noč pa pripravim novo. Temperature ne merim. Naša otroka si tudi delita flašo, dude, brisačke za umivanje, uglavnm vse, ker sta zdrava in se mi zdi prav, da se prekužita en od drugega - drugo je, ko bosta kaj bolana, takrat bom vse striktno ločila. Jaz sem z njima sama že drugi teden in ni težav. Kadar se oba zbudita lačna, ju hranim v ležalničkih, samo glave jima podložim, da jih lepo držita, pa potem ornk podremo kupčke, ker seveda ne moreta jest tako fino kot v naročju. Krčkov nimata hudih, čez dan ju malo zvija in lepo prdkata, da gre vse ven, sta pa itak oba pridna in vzdržna fantina. Na sprehodih smo vsaj 3 ure na dan, nahranim ju kar zunaj, imamo vse s sabo, vsako popoldne pa gremo še na kratek sprehodek ali pa se gresta malo sončit v voziček na vrt user posted image Bili smo že tudi na pregledu in sta dobila napotnico za razvojno ambulanto, ki jo imamo aprila. Baje sta hipertonična al kaj že, samo patronažna mi je rekla, da sta čisto normalna in naj se niti najmanj ne sekiram - no, škodvat itak ne more zadeva, jo pa jemljem z rezervo, ker vidim da se fanta lepo razvijata, zdaj že veselo opazujeta svet, reagirata na naju dva, paseta kravice in počneta vse tisto, kar pač delajo mesec stari otročički.

V kopanju sta pa danes zelo uživala, ju bom pa jaz kopala ene dvakrat na teden, nič več, druge dni pa umivala... Imamo že tudi eno dnevno rutino, da ju zvečer umijem, nato lepo počasi pojesta in gresta spat v posteljo, kjer jima zavrtiva uspavanko in do enajstih sta pokošena. Je pa prav hecno, da sta tega že tako vajena, da tudi če prej jesta, sta po umivanju lačna in pojesta vsaj 30 ml, potem pa padeta okoli... Druge obroke v dnevu pa si določata samedva, sta pa zelo usklajena in se zbujata nekje s pol ure zamika... No, še vedno pa med hranjenji ni več kot 4 ure, večinoma so kar 3.


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Dvojčki 2009
17.3.2009 16:39:23   
hedviga
Žijo pupe, ma ste pridne za pisat. JAz sem že ene miljonkrat napisala post, pa mi zmeri poteče, potem se mi pa ne da še enkrat...
Občudujem vse ker tako brez težav furate zadeve. No, tudi nam kar gre, čeprav je mamica malo večji komplikator in si je privoščila kar babico, da pomaga. Nama kar gre, ena carta, če jokata (kar se jima kar dogaja, ker se jima zgleda ne da ajat), druga malo zmeče vse razmetano vkup. Poleg tega pa še pomaga hranit. dela skratka očijevo delo, ki ga nadaljuje ko se vrne iz službe.
Moram rečt najprej, da sem prav okol padla, ko vidim koliko popapajo vaši mulčki. 120ml pa še 9x na dan...Mi tudi slučajo ne pojemo toliko! Poleg tega pojesta enkrat več enkrat manj, ampak vsakič toliko še ne...
No, kar se dojenja tiče, so se zadeve fejst pokomplicirale. Mihec ima še vedno vije vaje na joški in zato pade potem flaška, če poje premalo. Je tudi precej težko ocenit koliko poje ko se tako zvira... Špela je lepo na joški, če se ji da, in ker večinoma samo uživa in se carta..pade flaška.. Ampak mi srce ne da, da si jih ne bi malo priklopila in tako, se dojimo, si črpamo in ponoči ko je mami izsušena pade aptamil. Je.bi ga..kaj čmo...
Sem tudi probala hranit v ležalniku, ampak se mi zdita tako nekam sključena in skrivljena notri.. Skorpija, kako pa kupčki?Najprej eden, potem pa drugi?? Ali ti nič ne polivata? a oba dobro podirata kupčke? Kako pa na sprehodu? A jih vzameš iz vozička? A zmešaš tudi na sprehodu al vzameš toplo hrano v termo vrečki?
Naša dva sta fenomen, Mihec še kar podere, kupček Špelci pa je treba če poje malo več kar pazit, če ne vrže ven...
Na sprehod pa gremo takoj po hranjenju in do naslednje uzbune, torej trajajo ene 2 uri do 2,5 max. Ven pa gremo enkrat dnevno, popoldne po hranjenju se mi zdi malo hladno.

O kopanju in ostalem napišem kaj več drugič.. Zdaj grem malo počivat, smo imeli malo čudno noč, tasrednjo rundo spanja je Špela prejamrala.

Uživajte!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Dvojčki 2009
18.3.2009 7:56:17   
pikatara
Mamice zelo vas je lepo brat in si nabirat izkušnje. Imam pa eno vprašanje. Sem v 36. tednu in mi je ginekolog v porodnišnici naročil, da če otročka nehata brcat, naj kar pridem. Ta mala še veselo in močno brca, mali, ki pa je z glavo že v medenici pa vedno manj in bolj nežno. Se moram prav potrudit, da dobim tistih njegovih 10 brck. Oba pa sta z glavo dol in imata noge in roke obrnjene v moj hrbet, tako da na trebuhu čutim le valovanje, ter nežno gibanje med nogami. Včasih je to glih na meji med njima in težko določim kateri galami. A mislite, da moram že zagnat paniko? V petek začnemo 37. teden. Hvala za odgovore in uživajte z vašimi čmrlčki.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Dvojčki 2009
18.3.2009 8:42:57   
hedviga
Pikatara, ne delat panike. Tamala dva sta že kar konkretna in nimata več nobenega placa za migat. Saj to itak veš.
Saj, malo preberi nazaj un forum ko sva z Noki pisali o brcikah oz. gibih. Jaz in ona jih včasih nisva niti slučajno tistih 10 našteli. pa še čisto drugačne so. Saj vem da je težko ne mislit na to, ampak 1000% je vse ok!
Gibi so, težko je tudi ločit od katerega, notri sta pa še tako zgužvana, da je joj.
Poglej kako lepe tedne že voziš, en dva tri boš imela tele dva malčka pri sebi in bo veselo!
Če pa te bo preveč žrlo, se pa nič ne daj preveč prepričevat, ampak pokliči svojo g in na CTG. Mene so zadnje dni pred porodom precej žrli tisti moji jetrni encimi in sem šla lepo na GK in vprašala za izvid. Zakaj bi se matrala, že tako nas prevdeč skrbi.
Če imaš BS za srček poslušat, pa le daj. Meni je to na koncu pomagalo, pa prej od prve brcike nisem več prisluškovala njunemu srčku.
Skratka, punca vse je kul, ti se le na porod začni pripravljat, predvsem se zdaj malo odpočij, pojdi še k frizerju in pedikerju, pa na družabne kavice, potem bo to težko ali sploh ne bo za nekaj časa.
En dva tri boš imela dva srčka pri sebi in potem še za povrh eno morje novih skrbi user posted image user posted image  Ampak je lepo! Zelo!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Dvojčki 2009
18.3.2009 13:21:14   
4pikice
pikatara se pridružujem hedvigi. Samo nobene panike, če te pa zelo skrbi pa kar do g..Sama sicer ne vem kako je to, ker sta mi ta mali do konca migali 100/h, da je kar cel moj trebuh valoval. Pa ena noga tu, pa druga tam, full se je dobro vidlo. Že komaj čakaš, kajneuser posted image Vse dobro pri porodu ti želim user posted image





_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Dvojčki 2009
19.3.2009 11:31:50   
suncicica
zdaj ko sem v bolnici sem ugotovila da tisti otrocek ,za katerega se vcasih kar ustrasim kako je miren, pravzaprav izvaja prave vragolije. in zdaj imam namesto enega divjaka dva.
jaz vcasih nisem po dva dni cutila nobenih gibov od tega drugega,pa mi je g. rekel da moram upostevat karakter,voljo ,prostor,lego  in se kaj- niso vedno samo gibi vprasanje. tako da se ne zri prevec zaradi tega.


_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Dvojčki 2009
20.3.2009 3:27:32   
pikatara
Hvala punce ste me čist pomirile, pa še ta mali je začel bolj brcat. Po moje se vam kmalu pridružim. Trebuh mi otrdeva, da je skoz kot kamen, celo noč me hrbet boli ko hudič in bolečine v maternici. Si cer je pa že čas, saj smo začeli 37. teden.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Dvojčki 2009
20.3.2009 6:23:33   
mlinčka
Dobro jutro!

Neki za nafilat baterije:

user posted image

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Dvojčki 2009
20.3.2009 21:13:57   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Neki za nafilat baterije:

user posted image


ok, sam da spijem tole mrzlo kavo, noč bo dolga, jutri pa pridem na frišno! user posted image  nočka!

_____________________________

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 8:06:14   
mlinčka
Evo, noki, frišna kafa user posted image . Sej sploh ne utegnete na kofetko pridt!

user posted image

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 8:36:24   
nokes
kaj bi jaz brez postrežbe! mlinči, si ful en tak gospodinjski tip, nič ne govoriš, sam pedenaš! user posted image user posted image  povej, srce, kak kaj štumfki in pupike!

no, da povem, da smo bili na kontroli teže pri skoraj 7 tednih in ima vitan, korenjak, 4320 g in 54 cm, ivana pa šlankica, 3660 g in 52 cm. sem ful ponosna!!!user posted image oba sta se v 3 tednih zredila za kilo!!! tak da smo s hranjenjem na dobri poti. moram pa povedat, da nimamo nobenega reda, še vedno jemo vsaj 7 obrokov, vitan orng porcije, ivana pa bi jedla po malo in vsako uro. ker tega nočem, jo pitam skoraj eno uro, da poje "svojo" porcijo.user posted image , zdaj bom poskusila lakoto malo preslepit s čajem, da prestavim hranjenje vsaj za slabo uro, pa da malo kasneje z guštom poje mleko. no, toliko v teoriji, kako se je obneslo pa poročam.

skorpija, tudi mene zanima, kako ju hraniš na sprehodu, ker jaz si ne znam predstavljat, da bi ju vzela ven iz košare. sta še ful majhna, pa zunaj tud ni neke vročine user posted image , no pa kako podiraš kupčke? naši sprehodi so dobro uro, pol pa hitro domov, mami lulat, otroci jest user posted image . moram pa z olajšanjem povedat, da je pes zelo dobro sprejel mala dva, ko vidi, da prestavljam torbe, je ful vesel, ker ve, da gremo ven, pa potem čaka pred shrambo, da vzamemo voziček... problem (in to velik) pa je, ko se vitan joče, ker pes tuli!! user posted image user posted image  in to kako!!! čakam na anonimno pismo sosedov!user posted image

drugače smo super, malčka sta krasna, smo srečni in veseli (in debeliuser posted image )!!!

hediuser posted image , skorpijauser posted image , pikica5user posted image , 4pikiceuser posted image , rmmajauser posted image , persidauser posted image , thulauser posted image , lep pozdrav vam in lupčke vašim otročkom! pišite kaj!

_____________________________

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 8:38:17   
nokes


user posted image


 Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49 cm in user posted image  LINA 3015g, 51 cm 


Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm
 
 
Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

 
Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm


Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm


Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 


Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510 g, 48cm


RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm




_____________________________

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 8:41:48   
nokes
sam še to (zgleda, kot da sem zase odprla to temouser posted image ): sem našla fajn unisex sliko za seznamček a ne??? pa še vedno čakamo kakšno marčevsko mamico!!! kmalu bo konec meseca!!! sunčica!!! ostale pa: prosim lepo po vrsti, brez prehitevanja in gužvanja!user posted image

_____________________________

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 9:28:13   
PERSIDA
NOKES- SUNCICICA JE RODILA DVE BABIKI.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 13:22:19   
Shadow
Punce, jaz vas globoko občudujem in molim k bogu, da bom sama zmogla vsaj približno tako dobro rihtati svoja dva paketka. Še posebej hvala Nokes, ki lepo odebeli potrebščine, ki jih uporablja, da bom na koncu imela kompleten seznam stvari, ki jih potrebujemo.

Sama še vedno čakam na rezultate AC (upam, da bo kaj v naslednjem tednu), potem pa bomo začeli počasi nabavljati vse, kar potrebujemo. največji 'problem' bo seveda odločitev za 'tavelike': voziček, posteljici, lupinici, gugalnika, preivijalna, itd.

Do takrat pa vas bom zvesto brala še naprej! Poljupčka vsem vašim sončkom!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 16:25:20   
pikatara
Noki si me pa nasmejala, tole z Vitanom in psom mora pa dobro zgledat. Si kar predstavljam, ker tudi naša tuli in laja kot zmešana ko vidi da gremo ven. Bo skoz otroke budila. Sedaj jo počasi navajam, da v avtu nima toliko prostora, ampak se nič ne pritožuje, sam na sredo med oba sedeža se je spravila.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Dvojčki 2009
21.3.2009 17:54:12   
nokes
persida, živjo, jp, sem videla na nosečkah, samo bom počakala s seznamčkom, če se sama javiuser posted image ! kako ste vi? tomaž in anže morata biti že kar velika, a ne? napiši no malo kako jeste, rastete in kakate!

šedou, fajn, da ti koristi. glede tavelikih stvari pa takole: najboljše so itak izkušnje, ki jih mamice delimo z vami, samo problem je v tem, da imamo mamice vedno manj časa za tipkanje, da povemo kako in kaj! voziček je res težka odločitev, vem. lupinici sem vzela iz paketa (maxi cosi) prav tako posteljico (zaenkrat samo eno, bom pa čez čas naročila še drugo), previjalna je za čez posteljo in imam samo eno, gugalnik oz ležalnik pa sem kupila en v akciji v BC, pa mi za zdaj še ne koristi, ker tamala itak bolj kot ne spita, pa ju imam raje na postelji v spalnici. jaz sem se nabave lotila kar pozno, no, sploh če pomislim, da sem rodila 5 tednov prezgodaj, pa nisem preveč sledila secondhand ponudbi, se pa to ful splača. cene na pol, pa lepo ohranjeno. jaz bom prodajala, ko bomo prerastli, ampak takrat boš ti že pestvala user posted image user posted image !! poglej kaj na mon-u, "starši dvojčkov". glede AC, pa ne skrbi, vse bo ok, pol pa NABAVAAAAA!user posted image

pikatara, ja kaj to vidim??? prevzela vodstvo??? user posted image user posted image  ti si pripravljena naslednji teden, a ne? no, ko pridete domov, nas le pridi pogledat! berem, da si še ful aktivna. uau, dobra si. tvoja kužika bo čist ok, boš videla. nas naši kosmatinci prijetno presenečajouser posted image  no, sem šla gledat v album, če imaš kakšno slikico kužike in kaj vidim??? hraaaana in to kakšna! pa ti??!!! je.be.la si šlank!user posted image user posted image  sexi mamauser posted image

_____________________________

nokes

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?