Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vse najboljše slavlencem...
. V četrtek jo je dobil in potem sva ga pripravljala skoz da je zdaj tok velik da lahko že tam spi. Pol sem šla z njim mal ležat in je mel krizo pa sem mu naštevala da kdo ga vse pazi blalalala. in mali se zbudi ob 6h šele ful vesel da mu je uspelo spati celo noč. In tako se kar nadaljuje. Vsak dan za 15 min podaljša tako da je bil danes ob 7 pokonci.In sploh nima problema gre v sobo se uležem k njemu, pravljica in zaspi. Hmmmm.... me je prijetno presenetil.
Za Miha pa eno prhodno jaknico, če jo bodo dobili za spomladi. Ker bo od naju dobil fotkiča (no od dedka Mraza), morajo biti ostali bolj skromni. No jaknica sicer ni bolj skromna, samo Mihu ne bo toliko pomenila (dokler še ne ve, koliko stvari v resnici stanejo)
Sem mislila, kok bo Špela žalostna (to je bila njena ribica), pa je čisto mirno rekla, da bo ribica zaspala, pa umrla, pol jo bo pa oči v stranišče vrgel in bomo šli novo kupit. V bistvu sem bila kar malo šokirana, kako je to na "izi" vzela.