Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa nima časa nič napisat...
. Malce se potrpi, potem pa ne bos vec 2 v1.
Pa srečno!
), da se bom jutri lahko gostom posvetila. Pa goveja juha se tud že kuha. Pa s prijateljico sem bila pri optiku, da sem ji pomagala očala izbrat. V bistvu sem imela full produktiven dan.
Ga imam na sumu, da noče v šolo hodit.
, bo tudi k vam zdravje prišlo, tako kot k nam. Pri nas bodo ta teden celo šolo dezinfeciral, ker je bilo toliko bolezni ta mesec. So imeli gripo, pa polno trebušnih zadev. So že resno razmišljali o združevanju razredov, ker je tudi polno učiteljic bilo bolnih in jim je osebja zmanjkovalo.
mam dopust....oooo paše.Gibanica se peče, danes dobimo popoldan na obisk vzgojiteljici od Nike. Me prov zanima kaj bomo počeli hahaaa. Pri nas sneži, fajn bi bilo, da bi šla malo na sprehod, pa niti ne vem če se mi da kam it...čist sem lena
Upam, da bo hitro minilo, ker se mi počasi že meša. Cele noči dežuram, merim temperaturo, čistim nos,... Ah. Danes je že četrti dan z vročino okoli 39.