Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Anžetu že dva dni teče iz nosa, zdaj ima pa še tamala vsega zabasanega. Ji čistim s fiziološko, pa kar s sesalcem - dam čisto na minimum, pa gre kar precej šmrklja ven. Upam, da ne bo hujšega. Je mi sicer lepo, pa med spanjem tudi nima težav z dihanjem. Sem pa vseeno čisto zaskrbljena
Danes dopoldan sva šli z Nejo do babi in tam dobi vrečko Haribo medvedkov (tistih penastih). Itak, da sem bila takoj jezna, ker babi ve, da poskušam Neji omejiti sladkarije na minimum, ker sicer bi naša gospodična jedla samo sladkarije. Potem je bil doma pa jok in stok, ker jih nisem odprla. Sem ji rekla, da jih dobi po kosilu. Ampak naša tamala je trma na kvadrat in se kosila niti dotaknila ni in skoz težila za temi
Bomo pa v bazenu čofotali
.
. Jaz tudi upam, da m bo trebuh naklonjen tudi v drugo, ko ga dejansko nisem imela dan po porodu.