Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za vse.
Naročila nisem nič....zdaj pa da vidim,česebo spomnil sam od sebe. 
Joj zna bit ta mulc težek... Pa ji daš ene čevle, pa cvili, da bi ta druge... pa ji daš poušter v postelji na eno stran, pa bi ga ona na drugi strani... Mili bože!
. Ojoj, kako nam pa tale škorpijonček kravžla živčke
. Ampak drugače je pa tak
Ampak se je pa res čisto cel čas režala (včeraj smo jih lahko gledali). Vaditelje in vaditeljice je pa itak osvojila čisto na začetku. Pa še najmanša v skupini je8sam to ne pomeni, da ni največji gavnarček
), jo pa vččasih kaj piči in takrat pa leti po tleh vse kar ima v rki. tudi dojenče včasih.
), je pa res, da potem v vrtcu prva zaspi, ampak se potem tudi prva zbudi....
. Mi imamo boje že od ranega jutra, ker kar si on zapiči v glavo, mora biti točno tako in pika. In če mu rečeš ne (kar mu itak ponavadi rečeš, ker čist vsega pa res ne more dobit ane), se vrže ob tla, začne metat stvari okrog sebe, brcat, butat itd. Ima že prav absurdne fore - zadnjič se mi je pol ure drl in se metal ob tla, ker sem jaz potegnila vodo, ko je šel kakat, preden je uspel videti svoj "izdelek". Saj je bilo smešno, ko je tulil, da sem grda mami, ker mu ne dam njegove klobase nazaj
za vse sreče nosečke!