Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz bi tudi rada enega otroka, ki bi se pustil zdraviti. In bi mirno pojedel tisto žlico sirupa ali pustil očistit nos/ušesa/nohte, karkoli pač že. Tako imamo pa celo štalo, še najbolj grozno je bilo ponoči dajat antibiotik, ker je tulil pol ure. Nazadnje sva potem vzela brizgo in mu direkt v grlo stisnila tisti sirup, saj je bilo kruto videt, ko se je davil, ampak je pa vsaj trajalo manj časa. Veš kake imamo šele zdaj, ko je treba mazat lulčka!

za Živo. Je že boljše?
Je pa res, če smo starši "tečni" so posledično tud otroci in se začne začaran krog. Porajtam doma.
. No ja, še dobro, da ni bilo še manj
Čestitke za nekup. Moja mama gre večkrat izzivat srečo, pa vedno potegne samo 5%.
Ušesek gre baje na boljše, vročine pa tudi ima manj in ne ves čas, tako da je P rekla samo, da gre verjetno za kako trdovratno virozo. Sem jo vprašala, če bi ji pregledala kri, pa je rekla, da bo to naslednji mesec na sistematskem.
Se mi je pa naredila za povrhu še ogromna navgravžna afta na dlesni nad zobom, ki je šel ven. Sraje na kubik. No se bo minilo.
No bolje pozno kot nikoli.