Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Že v službi sem bila nekaj čudna, ko sem prišla domov sem šla pa direkt spat. Zdaj sem pa še bruhala.

pridno raste,
pa že veselo brca... Pa malega lulčija smo videli na UZ, tak da bo kaja dobila brateca.
Stari starši so pa spet čist pretiraval. Poleg daril je od obeh dobila še evre v kuverti.
Rojstne dneve pa pogledam na statistiki. Tam so v večini zapisani, ene pa tud na FB ju pogledajo.
Ah...
!
)
. Mislim, da je že dobra dva meseca, da nismo v kompletu zdravi, vedno vsaj en boleha, pol si pa samo podajamo viruse. Se malo spraviš k sebi, pa že spet nekaj stakneš. Tamala ima spet ves zabasan nos, Anže je pa tudi danes ostal doma, ker so se mu močno vnele oči, pa kašlja precej. Prejle mi je pobruhal celo posteljo, ko ga ta kašelj tako zdraži, zdaj pa ob vseh možnih vudujih in pripravkih proti kašlju upam na mirno (ali vsaj znosno) noč. Mene pa tudi spet nekaj po grlu praska.