Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pravi, da mi bo za materinski dan.... In trdi, da sva se tako menila. Ne vem, s katero se je on tako zmenil.

če vas kej potolaž, tud moj se ni spomnu
, tk, da sploh nimam več nobene volje nič več gledat, ker me kr glava začne bolet..itak bi bla pa kr najraj doma,pa bi vsak dan nekam šli
Pa končno je lepše vreme.
dolgcajt za znoret....komej čakam, da končam, da grem dam...pa po maledva v vrtec, pa peške iz vrtca, da se vsaj malo premigam...ja Aja1 res končno, da se je sonček pokazal, ker tole vreme je blo pa zdej že ornk depresivno....sicer zjutrej je še kar hladno, ampak čez dan je pa kr fino toplo...pa lepo slišat, da sta mali sončici pridni
...tastar je pelal miškolinkota u vrtec, pol iz vrtca, gresta pa oba k mami v varstvo ker bova popoldan oba odsotna........jeee jutr je pa že petek, sicer bomo sami cel vikend, ker bo moj na šiht u Planic, tko, da glih študiram kam, se bomo dal
Naj še mi nekdo reče, kako z dojenjem dojenčka zaščitiš in da je materino mleko naravni antibiotik, ga takoj na gobec.
No resno, nikar se ne pusti, da te kako poleno zlomi.
. Ah...se bomo navadile.