Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prosim vse mamice, ki že uporabljajo sterilizator in grelec stekleničk, katero znamko imajo in kako so z njo zadovoljne?
Kako se obnese Avent? 
, drgač bi šlo dnarja še pa še (no tud tko ga ni šlo glih mal). nisem kupila nič od tega za kar sprašuješ, sem pa med nosečnostjo parkrat gledala kaj bi imela od tega. No v glavnem še dobr, da zadeve nism kupla, sedaj smo stari 15m in nism tud 1 dan pogrešala omenjenih izdelkov. Dude in flaške smo sterilizirali v loncu, voda pa je bila filtrirana čez Britta filter, tako da ni bilo nobenih belih sledi (vodnega kamna). Počakaj do rojstva ali pa še malo dlje, če boš zadevo sploh rabla, še vedno lahko kupiš kasneje. zame je to vržen denar!
sem ga uporabljala kar precej tam nekje od 4 m dalje, ko smo začeli s čajčki in potem vse do 1 leta. Meni je super.