Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,pa dobro uredi! 
. Kako se pa kaj ti počutiš? Dobro si nam to skrivala. Zdej si pa še ticker lahk mirne duše nardiš.
, ki je skoraj računalniški profi, ni mogel odkrit, kaj je narobe
, pa cene so tudi kar lepe
Vsaj meni se zdi 24,90 EUR za vetrovko drago, je bilo včasih bistevno ceneje.
.Mož pa naj malo pomasira križek da bo bolje
hodi. PA KAJ JE TO?!?!?!? Joj, joj,joj...Veliko
s sabo in je šel prehitro mimo trgovin
čez 40 €...no to je malo preveč pa naj bo s.oliver al pa kej druzga. Ji moram pa kupit kake kavbojke, je vse prerasla, bom šla ob priliki tudi v HM...je pa tako lepo pogledat v trgovine, ker imajo že pomladno robo...tako vem, da kooooončno prihajajo toplejši časi
, jst bi bla tud...si pa zdaj javno povedala in prav ji je
, pa tud zobje jo trenutno mučijo
Ja stvar je taka, da sem preden sem bila noseča seveda vse moje cunjice nosila, potem sem skoraj eno leto nosila vse nosečniško, kar sedaj ne morem, potem sem bila eno leto v glavnem v trenirki in kavbojkah...zdaj pa kar naenkrat nimam kaj oblečt...al je vse staro in sprano, al mi je premajhno al pa preveliko...
vse najboljše za danes, za nazaj ali naprej saj v bistvu ne vem ampak čestitke...čeprav se ne veseliš v družbi, imaš pa Vivi ki je največji zakladek tvojega življenja in odkar imaš njo tudi tvoji rojstni dnevi niso več enaki kot prej!