Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me malo skrbi. Ne da se mi pa skoz okol G letat, ker se mi te stvari res ponavljajo skoraj vsak ciklus. Včasih si pomagam z LCA jogurtom... ampak očitno je tolk trdovratno, da bo treba po Canesten... Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje s takimi vnetji.... ali to vpliva na zanositev? 
se takrat zmanjša in občutek ni glih prijeten. tako da brez skrbi...
pa so se mi pojavila in sem dobila canesten svečke pa mazilo ampak nič ni pomagalo, pa obhladki in nič pa kamilica ampak za dan ali dva, zdaj pa imam tekočino za intimne dele od lactacid femine in multigyn gel in je stanje po dveh dneh popravljeno; je dosti bolje....
G mi je rekla, naj takoj pridem nazaj, če ne bo boljše (sedaj upam da je
). Prepovedala mi je tudi uporabo tamponov, mehčalca, dnevnih vložkov,... vse kar ni naravno ne smem uporabljat. Svetovala mi je tudi uporabo kondomov, ker sperma tudi pripomore k takim in drugačnim težavam. To velja seveda za tiste, ki smo na žalost bolj občutljive narave. Glede zanositve sem ji tudi povedala, da delam na tem in mi ni nič rekla, da bi to kaj vplivalo. Tako da kar veselo da delo