Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
. Vse kar je v koščkih spljune ven oz. sploh ne da v usta. Včeraj sem se matrala z drobtinicami kruha, da bi ga navadila....dve drobtinici je dal v usta, me gledal in ker sem jaz na veliko žvečila, je on tudi začel odpirat in zapirat usta...potem pogoltnil celo drobtinico in čisto rdeče učke dobil, ker je pogoltnil 'košček'...in smo zaključili s poskusi. Ima pa že 8 zobkov in ravno včeraj sta pokukali še 2 štirki. Glede na to, da sem pri obema enako uvajala, da obema dam iz enega krožnika....po mojem, da ni problem v tem kako si mu pasiral na začetku. Jaz bi rekla, da začne takrat, ko sam ugotovi, da lahko žveči. Ne vem...čeprav sem sama že skoraj obupana...pri enem letu...pa še ne zna.... Drugi pa tako lepo papa piškotke, kruhka, meska, sadje...vse...in zraven momlja mmmmm, njam njam njam....užitek ga je gledat
.