Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil.
sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le.
A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res.
želim, da ti bo uspelo, samo veruj vase oz. misli pozitivno pa bo šlo.
za tiste, ki uporabljate hojice!
hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah!
, smo pa končno dočakali zobek. Zdaj spi prvo rundo in čakam, da se zbudi kar je lahko vsak čas.