Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
danes sem kupla novo posteljnino na cars mojemu nečaku in sem zapravla 35 eurov. potem pa sem zasledila na internetu da jih prodajajo po 26 eurou klik Kako sem bila jezna . Meni se zdi malo pretirano 35 eurov za posteljnino, še posebej zdej ker je recesija. v šparu sem celo vidla da so od winx celo 45 eurov . vi kje kupujeste take stvari? lp
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 21:35:00
NinaŠ
Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka.
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 8:10:54
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka.
Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 9:06:56
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.
Koliko pa potem pride s poštnino vred?