Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 8:47:56
|
|
|
|
baguSka
|
:rozica::rozica::sloncek::rozica::rozica: VSEEE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:08:48
|
|
|
|
pika74
|
Emamair vse naj naj pa eno bebico :duda: čimprej :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
:love::love::love::love::love: Vse vse vse naj naj:veliko, dolgo,debelo,veselo...vse kar sama želiš;):darilo::torta::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:28:43
|
|
|
|
clea
|
VSE NAJBOLJŠE :sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek: Pa čimprej :modri::roza: ti želim :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:29:10
|
|
|
|
lucika
|
še od mene:darilo:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:29:19
|
|
|
|
anadejka
|
:rozica:Draga naša Emica:rozica: Se pridružujem ostalim prijateljicam in ti želim same vsenajnajboljše za rojstni dan,pa da bi se ti izpolnile vse želje,še najbolj pa tista da bi kmalu postala srečka nosečka!!!VSENAJBOLJŠE in lepo praznuj!!! :torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 10:15:14
|
|
|
|
Skye
|
tud z moje strani vse naj, naj:) :bravo::rozica::darilo::bravo::rozica::darilo::bravo::rozica::darilo:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 10:19:04
|
|
|
|
puncica
|
čestitkam se pridružujem tudi jaz in ti želi vse naj in vse kar si sama želiš:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 12:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse!!!!:torta::darilo: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 13:10:25
|
|
|
|
lumpy
|
EMAMAIR, tudi jaz ti kličem vse najboljše pa da ti čimprej rata postati:nosecka:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:01:07
|
|
|
|
lana 5
|
:rozica:EMAMAIR:rozica: VSE NAJBOLJŠE IN ŽELIM TI DA BI ČIMPREJ ZAGLEDALA :modri::roza::roza: :sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:13:21
|
|
|
|
Marina_
|
EMAMAIR,torta:tudi jaz ti želim,da se ti izpolnijo vse želje:rozica::rozica::rozica::darilo:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:20:18
|
|
|
|
girly
|
:rozica: Vse najboljše emamair! :rozica: eko :torta: pa upihni svečke in si neki zaželi! (pa se ti bo uresničlo, boš vidla :)- ) pa lepo okrevi, da boš lepa, zdrava :nosecka:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 16:00:55
|
|
|
|
aljča
|
Ema vse najboljše za tvoj praznik in,da se ti uresničijo vse želje ki jih imaš skrite nekje:rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 16:03:10
|
|
|
|
marrusa
|
vse naj naj naj :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 17:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše Emamair!:torta::darilo::rozica: lp,:fis:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 19:49:14
|
|
|
|
Pia73
|
:rozica::rozica: :darilo::darilo: :torta::torta: VSE NAJBOLJŠE! :torta::torta: :darilo::darilo: :rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 19:54:57
|
|
|
|
ZARA
|
Čestitke!!!!!
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:04:36
|
|
|
|
buškica
|
Punce, danes sem govorila z Emo, ravno danes na njen rojstni dan so jo operirali tako da je bila še v intenzivni ko sva govorili. Operacija je potekla oK. ostalo pa bo sama povedala. tako da Ema še enkrat vse naj naj. Pa lepo okrevaj! lp buškica
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:27:47
|
|
|
|
cmokec
|
Emamair, hitro okrevanje pa seveda čestitke za RD. Za darilo ti pa želim enega kričača, polno pokakanih pleničk, velik voziček, razmetano stanovanje, polno goro malih oblekic in nasmejano in srečno mamico - TEBE. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:30:52
|
|
|
|
clea
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cmokec,zelo lepe želje!!!Jaz ti enako želim za rojstnni dan!!!
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:32:12
|
|
|
|
clea
|
Sem pozabla napisat,da to želim Emamair!No seveda tudi VSEM drugim RR-evkam!
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 29.4.2005 10:01:03
|
|
|
|
PiaM
|
Vse najoljše z 1-dnevno zamudo tudi od mene ter da dobiš kmalu eno veliko darilo:darilo:, ki si ga že dolgo želiš::duda:. Čimprej okrevaj! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 30.4.2005 11:28:06
|
|
|
|
emaa
|
Hvala za čestitke punce, bom kaj več napisala na prvi strani
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
MenopavzaMenopavza je zadnja naravna menstrualna krvavitev. Določimo jo retrogradno, ko krvavitev izostane eno leto. Klimakterij ...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?