Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Punce lepo spančkite.Nočko vsem.
...dobro jutro!
. Zdaj pa sploh ne vem kaj naj to pomeni? Krvavela sem od 17.3. pa do včeraj še neki malega. Sem zjutraj klicala mojga G, ker mi je naroču da ko konča menstruacija naj ga pokličem, pa je reku da to naj bi kao kazalo rezultat propadle nosečnosti (karkoli naj bi že to pomenlo). Ne vem pa zakaj pri prvem testu ni pokazalo nič, čer tri dni pa rahel
je pa borec. Super novica. To bo veselica oktobra.
. Moja situacija najbrž ni čisto za mušter, ampak šlo je pa tkole: vsi znakci nosečnosti, nič problemov po ETju, štirinajsti dan - na CB, 15. Adrialab 10,8 beta hcg. So mi rekli enako kot tebi, propadla nosečnost. Ma mi je blo še trikrat hujše. Ampak pri tebi je pa že krepko čez 10 beta hcg, testki namreč pokažejo tam med 20-50 (CB je najbolj občutljiv), tako da le hop na krvnega. In navijam, navijam, navijam
! Pa ja, saj smo vse vedele, ampak je pa vseeno čudovito slišat
Daj povej, sta doma že povedala? Bi me res zanimalo kaj o načinih sporočanja novice, da bodo najbližji postali babice in dedki, pa strički in tetke... A se pri nas tudi prakticirajo kakšni inovativni načini? Po glavi se mi podijo podobe ala hollywoodska zaprosila za roko ipd....