|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: obiski v porodnišnici
6.3.2009 8:42:13   
emaa
Jaz sem povedala, da ne želim nikogar razen mojega moža in najinih starše, je sicer potem prišla svakinja z možem drugi dan, ampak mi je bilo potem hudo, ker so mi enega otroka odpeljali in se je boril za življenje. Nisem vedela, če ga bo kdo sploh še lahko živega videl (da ne bo pomote od bližnjih). Kasneje, ko sem bila tako dolgo v P, so mi pa že pasali obiski, da je kdo prišel vsaj za 10 minut mal pogledat. Me pa obiski cimer niso motili, niti ne njihovi dojenčki, pa sem jih zamenjala veliko. je samo tri ure, pa še cimro sem lahko prosila, da mi je mal otročka popazila, da sem šla k drugemu otroku na obisk. 

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: obiski v porodnišnici
6.3.2009 18:45:49   
Alči
Draga linči312, žal te moram obvestit da v LJ P ni tako kot si predstavljaš. Jaz sem bila sicer fuuul zadovoljna kar se oskrbe tiče, amapk s temi obiski je pa čist adijo. Ena cimra jih je mela fuuul in to vse 3 ure kar je dovoljeno, tko da res katastrofa in ti ljudje, ne mislit da so uvidevni, to kar se tebi zdi normalno , se njim ne in se šetajo in režijo in divjajo in bulijo pa tak dalje, tako da...žal ampak če boš mela tako cimro v sobi-moje sožalje. Tako kt je napisala ena punca, tudi meni je žal da nisem naredila kravala zarad teh obiskov, pri naslednjem otroku, definitivno ne bom tih in bom zahtevala mir, ker kar je preveč je preveč. Če bo teh obiskov res preveč, lah komot ustaneš in greš do sestre, ji rečeš če bo ukrepala, ker pr meni ni, je pač rekla da so obiskiuser posted image

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: obiski v porodnišnici
6.3.2009 18:55:36   
pipic
hope ja dolgčas mi je bilo
A je težko za verjet

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: obiski v porodnišnici
7.3.2009 21:04:00   
sashy
Vesela sem bila predvsem obiska mojega dragega. Drugih pa tudi če ne bi bil - bi bilo boljše. Takrat sem prvič rodila in si sploh še nisem predstavljala kako se to gre, zato tudi nisem nobenemu "prepovedala", da pride. No naslednjič bom obiske nedvomno omejila.

_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 10:57:25   
Onasiss
Jaz sem tudi izrazila željo, da ne želim nikogar, razen moža in ta velikega. Sem imela pa to srečo, da so bili obiski takrat, ko sem rodila zaradi virusev, ki so razsajali omejeni in niso nikogar spustili gor. HVALA BOGU, ker je bila prvi dan k meni namenjena moja mama s celo neko žlahto od ne vem kod jih je vse nabobnala in jih niso pustili gor, pol je pa pred vratarjem celo zdraho nardila. user posted image user posted image user posted image  Skratka, me ful moti oz. me je pri ta prvem motilo k so vsi rinl v porodnišnico, mene je pa vse bolel, utrujena sem bla in ni bilo nobenga miru.

_____________________________

So what....

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 13:06:48   
mišk
V prvo sem imela res ful obiskov. Vseh sem se zelo razveselila, a ker so obiski dovoljeni samo v dnevnem prostoru sem potem samo letala not pa ven, pa not pa ven. Malo naju je res motilo pri hranjenju.
Sedaj v drugo tudi ne mislim nobenem govorit, da me ne sme obiskovat, a pri dojenju se ne bom več pustila motit. Bodo že počakal. Smotano mi je samo to, ker v tej porodnišnicu tudi mož ne sme pridet v sobo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 13:32:40   
metuljčica1
Prvič sem mela obiskov kar nekaj, pa mi ni najbolj odgovarjalo.Bila sem utrujena, rabila sem čas da se navadim na malčico in bi mi res bolj odgovarjalo da bi bilo obiskov manj.Drugič sem bila pa že kar hitro po porodu na nogah, tamala je ima pa zlatenco in je bolj ko ne ves čas spala.Vsak drug dan so mi jo odpeljali za 10ur, tako da je bil vsak obisk dobrodošel, ampak jih je bilo veliko manj kot prvič.Sta bili pa moja mama in tašča res pridni in sta večkrat pazili tavečjo pupo, da je lahko on sedel zraven mene v bolnici.Ko so naju prestavili na otroški oddelek sem bila pa sama v sobi, obiskal me je lahko samo on tako da o kakšnih večjih obiskih ni bilo govora, še tavečjo pupo sem videla samo enkrat ko je bila tamala pod lučko in sem lahko šla malo ven iz sobe.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 15:53:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: pipic

hope ja dolgčas mi je bilo
A je težko za verjet



Meni tudi, mala je skos spala, jaz spati nisem mogla, ne ponoč in ne podnevi, sem bila polna adrenalina, edin problem je bil ker so me boleli šivi in sem se zarad tega slabše počutila, zato pa sem vzela protibolečinsko tableto. Vesela sem bila vsakega obiska, čeprou jih nisem imela veliko,...Edin v nedeljo je bil mal večji naval, samo je bila sreča ker sem bila še tisti dan sama v sobi,....

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 16:07:49   
Splišni
Jaz sem bila sestre in babic blazno vesela, saj so mi pomagale, ko sem bila sama zelo boga - CR.

(odgovor članu cofka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: obiski v porodnišnici
10.3.2009 16:59:31   
pokica_
Jaz si mislim, da bojo vsi domači prišli na obisk, bomo videli kako bo. Je pa edina dobra stvar tega, da so obiski zunaj v čakalnici in ne po sobah, tako lahko vsaj porodnice v miru opravijo kar je treba (previjanje, dojenje, cartanje). user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: obiski v porodnišnici
12.3.2009 16:36:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: nastasja

Jst sm mela malo obiskov . moža in hčerko...soseda pa jih je imela non stop...po celi dan...grozno me je zmučlo...saj je mala tkrat spala jst pa zarad obiskov nisem mogla...ponoč pa žurka.....3-dan mi je bilo že od utrujenosti slabo...tako da sem komaj čakala da grem domov. Mi je pa žal da nisem stegnila jezika in vrgla obiske od sosede venuser posted image


Mogoče jih pa sploh povabila ni user posted image
Vsaj pri meni je bilo tako, sem striktno rekla da nočem nobenega, pol so se pa kar nasrali, mene je skor kap. Pa sploh se jim ni dalo dopovedat da naj grejo. Sem šla pol sestre prosit če lahko pošljejo moje sorodnike ven, pa je not poslala čistilko, da je začela pucat po sobi user posted image user posted image

(odgovor članu nastasja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: obiski v porodnišnici
13.3.2009 7:11:06   
kjava
Men je bilo tud dolgčas, ker cimri tud A nista spregovorili, prav mrtvaška tišina je bla v sobi, razen, če je kter user posted image  pojokal.
Glede obiskov sem pa kljub temu mnenja, da naj pridejo le partner in otroci, če so že. Tud nimam takih sorodnikov in prijateljev, ki bi mi vsiljevali svoj obisk v P.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: obiski v porodnišnici
15.3.2009 16:45:52   
slovenka
K meni je hodil vsak dan le dragi, pa je dolgo ostajal, koliko se je dalo - ampak ni hodil k cimri merkat njihove pupe. Je pa bil tudi njen mož pri njej cele popoldneve in smo se pogovarjali...  Sicer sta pa za krajši čas prišli tudi moja sestra in mama, pa ena prijateljica - pa zanjo niti nisem bila tako navdušena. Sem se še ravno mučila z dojenjem, mala je bila prisesana po celo uro, jaz švicala zraven, voda je tako tekla z mene tiste dni... pa šivana, težko hodila, tako da mi tudi ni bilo za obiske - razen za dragega, da sva se pogovarjala, cartala pupo itd.

Meni se zdi, da so obiski v P res samo za najožje, ostali pa bi morali malo imeti občutka  in potrpljenja ter ne biti tako radovedni.

Je pa res, da so nekatere izkušene z rojevanjem, jih niti ne šivajo, dojenčki jim spijo že v P cele noči... in so potem vesele velikih obiskov - samo za njih so pa posebne sobe v P.


_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: obiski v porodnišnici
17.3.2009 9:04:25   
Nezy85
Tudi jaz si ne želim obiskov v P. niti nasledna 2 t doma!
Hočem da pridejo res samo tisti najožji moj partner moji starši in brat
in njegovi starši pa še to nočem imet vse naenkrat tam, naj pridejo po izmenah!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?