|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 5.3.2009 12:40:24
|
|
|
|
Lunca1
|
no drugače skoraj identičen turbo limačevemu bubuju je baby welt moon fit Mi imamo turbo limačevega in se nam v redu obnese. Praktično sta enaka, mislim da ima BW edino okno na strehi. ne vem pa če se prav spomnim.
|
|
|
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 5.3.2009 12:59:33
|
|
|
|
Taula
|
Jaz imam tega in sem dala 109 evrov Mi je super, razlike pa ne vem.
|
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 5.3.2009 12:59:57
|
|
|
|
Taula
|
Ima okno ja.
|
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 5.3.2009 14:29:01
|
|
|
|
kekec in mojca
|
No ja, da zaradi okna stane 50 € več...
|
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 5.3.2009 22:42:17
|
|
|
|
Klaudia
|
Mi imamo bubu (TL), zanj smo dali 80€ in je super. Strehice pa sploh ne uporabljamo, tako da nam okence nebi nič pomagalo Sta pa z baby weltom ista. Samo kolesa so drugačne barve
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2009 20:59:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Baby welt Kiss vs. Turbo limač 20.3.2009 20:33:55
|
|
|
|
pizamca
|
zivepo, ali lahko vprašam,kje siga naročila oz. kupila? tudi jaz bi imela baby welta lansko barvo, to je živo rdeča, pa se ga pri nas v bc ne dobi več...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo še nerojen otrok odide med angelčke ...Vsaka smrt zahteva proces žalovanja. Pa ni važno, koliko tednov ali mesecev je bil star še nerojen otrok oz. ali je že b...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
VZGOJITELJICE/UČITELJICEnataly33Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?DA (
83%)

NE (
17%)
Število vseh glasov: 127Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!