Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jutri imam ctg ker bojo preverjali koliko kisika dobi...če premalo bodo po moje sprožili porod..saj že premalo plodovnice je lahko razlog za porod??ne zaupam rakičanski bolnici zato me je strah ker ne vem kaj naj pričakujem..sem pa v 37tednu.saj vem da zdaj ni panike da bi se
rodila.sina sem tud tako ampak on je imel ob porodu težo 2850gramov in 48cm.zaskrbljena sem.a je imela katera podobne "težave"????

. Tako da ne sekiraj se preveč, če ti bodo sprožili, saj je to samo za otrokovo dobro!!! Držim pesti zate!!!
jih občuti malo drugače, vsekakor pa je tiščanje navzdol-nekatere jih opišejo kot krči med menstruacijo- in pa zbadanje v križu, seveda pa mora vse to biti enakomerno v enakih razmakih in enake intenivnosti, se pravi stopnjevanje se začne nekje na 15min ti se pojavljajo nekako 3h ali pa manj odvisno ponovno od vsakega posameznika, potem se ti spustijo na 10min in nato še nižje ko jih pa dobiš na 5 min in ti ene 30min prihajajo tako pa hitro v P ker si že dovolj pripravljena, skratka je pa o teh popadkih že veliko napisano na forumu RR ali na med over net, skratka veliko je že tega napisanega in povedanega in si lahko z vsako posamezno varijanto seznaniš.