DanijelaNeli
|
Nočna ptica je tu... Mater kak speed me daja...sploh se mi ne spi..nevem,al je to zaradi utrujenosti al kaj! Delat sem šla kot copata,pol pa sem kar prišla k sebi.Pride ta pravi folk in pol se tudi moje razpoloženje popravi. Mal sem razpizdjena,ker sem samo stopla v dnevno sobo in je bil cel kaos.Igrače povsod,kavč cel raztegnjen,...ma da padeš dol.In jaz v takem ne morem it spat.Zdej sem pospravljala.Sem bla še dol pr tašči je tudi vse za pomit in pospravt...ma se ne bom taknila...je še kdo drug pr bajti ki bo kaj postoril. Veste vse,da sem se trudla z Neli,da jo sparavljam zgodaj spat,tam do 21.ure.No,vedno mi je ratal v prejšnjem tednu.In zdej ko sem jaz popoldne,hodi spat ob 22h in še dlje potegne.Sam jutr bom rekla mojemu,da naj se drži ure in pika.Pol bom spet jaz nasrkala drug teden ko bo jovo na novo s tem spanjem.Najhujš je pa tu,ker mi tašča vsake toliko vrže pod nos,da kaj jo DAJAM spat tako pozno,da otrok more spat pred 21.uro!?Da kakšna mati sem! Ji bom rekla,da naj se njen sinček malo pobriga za to,da je tudi on starš,ki bi lahko dajal hčer spat ob uri! Se mogla vržt iz sebe malo po malo... Drugače zdravje je boljše,amak mi še vedno kašlja... Jo bi mogla skopat,ampak se prav bojim,da se ji kej ne poslabša in,da bi imela še bolj zapacan nosek in grlo.Vedno jo zvečer skopam,tako,da ne gre nič ven. Zdaj ko je topleje,koliko krat kopate ali tuširate vaše tamale? Grem jaz ninanana,jutr bo ob 9h Neli budilka,...pol pa morem it po mal špeže...popoldne pa spet delat...
|