Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

opisuješ. Vse je pri nas potekalo popolnoma enako. Jest je začel po dopolnjenem 8 mesecu, pa še to mora biti vse spasirano, ker če je kakšen večji košček bruha (še danes pri 10 m). Jaz sem se sprijaznila, da pač ni po "reglcih", pa mi je laže. Glede nočnega dojenja pa, jaz sem ga pustila nekaj noči prejokat, jokal je cca. 5 min in lepo zaspal nazaj, sicer se nam to še kdaj zalomi, ampak počasi gre. Ah, sem šele zdaj videla, da joka dalj časa. Kaj pa če ga daš zvečer pozneje spat. Jaz mu čez dan ne bi dajala GH, samo en obrok zvečer, jaz sem začela z Milupini kašicami, ki se pripravijo z vodo. So fajn kalorične, pa bolj redko lahko (tekočo) narediš.
.tako sit je bil,da še skoraj zizat ni mogel več.upam da bo kaj dlje spal,če ne pa vsaj vem da se hoče samo cartljat.