|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
3.6.2009 13:18:56   
Lejci
Pri nas ni nič drastično novega. Odkrili smo pa novo zabavo - skiro s 3 kolesi. Mala je čist nora nanj user posted image  

Pa še nekaj smo odkrili - besedno zvezo "to ni dobo". Uporablja pa jo pri kosilu, ko iz rižote odstranjuje zelenjavo... in ob podobnih priložnostih. Ne vem, od kje ji to... user posted image

user posted image  vsem za suhe rite user posted image

Spalno odvajanje od plenic - pri nas so jo v vrtcu kar dali počivat brez plenice... pa sem še jaz probala. Ene 2x ji je ušlo, zdej je pa ok. Tko... spontano. Za ponoči pa nimam pojma. Ko ne bo hotla met plenice, ji enostavno ne bom več dala.

Čez dan hodi večinoma še spat za kako uro in pol, včasih pa tudi ne. In ko ne gre je  pozno popoldne sitna. Po moje še rabijo...

Tinaaja, blagor za hitro uspavanje user posted image  Pri nas smo še daleč... še vedno hodim ležat z njo... gre kar preveč časa.

Thaiss - luštne fotke, ful je frajer mali user posted image

Anja, naša je tudi pomanjševala par tednov nazaj... vse po spisku user posted image  In če jo vprašam kaj, najprej razmišlja "ammmm", pol pa odgovori. Če se ji pakaj ne da (ali pa noče), reče "ne molem", al pa "ne znam" In pa super za nohtek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
user posted image a kaksen od vasih otrockov ful zasvica, ko gre spat?


Ines je še pozimi imela poletni kovter. In je vseeno ful mokra... tudi po popoldanskem spancu, ko ima samo gatke in majčko...



_____________________________




(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
3.6.2009 19:00:11   
A-N-J-A
Draja-ja lepo da misliš na nas in vreme, ampak kot ponavadi nam gre neki narobe tko da spet ne gremouser posted image .No pa vsaj ni spet kakšen noht, al pa bolezen, ampak samo vreme user posted image .

Thaiss- sem pozabla pohvalit Matia, res je lušten fantuser posted image

Lejči-pri nas je skiro aktualen že od konca zime, samo včasih ko poganja se v un šrauf k kolo drži butne po je pa jokuser posted image .
Za uspavanje ti predlagam da se odločiš in greš likatuser posted image .Tko je blo pri nas.En dan se je jokal, zdaj pa jih dam v postelje in oba zaspita.Ne sicer takoj, ampak kmaluuser posted image .

dajadada- lepo te je brat, lahko pa Nejcu rečeš da spet kaj pokličeuser posted image

A bi bile za kakšno druženje?? Lahko pri brunarci, k že dolgo nismo bile tam.
No jaz sem bilauser posted image .

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
4.6.2009 11:00:04   
Dajadada
A bi bile za kakšno druženje?? Lahko pri brunarci, k že dolgo nismo bile tam.No jaz sem bilauser posted image .


jaz sem takoj za. v torek, sredo bo že lepo vreme.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
4.6.2009 20:49:11   
A-N-J-A
Lahko meni je vseeno kdaj!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
4.6.2009 22:14:26   
Žabika
Tudi jaz sem za druženje; lokacija ok, sem vsaj 1x na teden tam. Glede dneva - sem za torek, ker imam samo še ta dan recimo da kaj malega časa.

V petek namreč šibamo na moooooorje kar res že komaj čakam tudi zato, ker vem, da bo vsaj nekaj časa za "razpleničenje". Midve namreč nisva niti malo doma in posledično ni niti priložnosti za takšne podvige. Hana je sicer zdaj tiste pol ure pred spanjem, brez pleničke in gre potem pred umivanjem na stranišče, ampak to je pa tudi to. V vrtcu se sicer tudi nekaj matrajo, ampak daleč smo še.

potenje: Hana s tem nima težav. Mokra je redko. Res mokra je bila, ko v avtosedežu nisem imela frotiraste prevleke. V desetih minutah je bila totalno mokra, tako da tiste, ki je nimate, res jo toplo priporočam.

Pozdravček!


(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
5.6.2009 8:29:37   
draja
Jutro!

Da vas sam na hitro še pozdravim.

Druženje jaz sem za, pa upam, da mi uspe priti ko se boste zmenile. Izbiro lokacije prepuščam vam.

Thaiss zadnjič sem ti pozabila odgovorit - dol pridemo 20. junija. Saj boš zrihtala mal sonca, vročine in toplega morja ne?

Moram pa še mal mojo pupo pohvalit. Ker sem skoz pisala, kako nagajiva je, moram rečt, da je zadnje čase pravo nasprotje. Nič več tekanja po svoje, ob cesti se vedno ustavi in da sama od sebe roko, se umika kolesarjem, hoja po stopnicah sploh ni več problem, shoping z njo je tudi pravi balzam za dušo. Skratka doslednost pri vzgoji in pa to, da sem jo dvakrat odvlekla predčasno domov (seveda vso jokajočo - je bilo zame huje kot zanjo) se je splačalo!!!
Seveda ima doma, sploh zvečer ko je že čist out, še vedno včasih ušesa na off, ampak to je itak normalno in niti ne pričakujem, da bi vedno vse takoj ubogala.

Sej zdej ko sem jo pohvalila, bo pa vsega konec neuser posted image user posted image user posted image .

Lep petek vam želim!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 10:06:27   
tinaaja
vprasanje - ju3 imamo srecanje za podpis pogodbe za vrtec. ali je to individualno srecanje zv ravnateljico ali so vsi starsi,ki letos vpisujemo, tam?

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 15:01:05   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
vprasanje - ju3 imamo srecanje za podpis pogodbe za vrtec. ali je to individualno srecanje zv ravnateljico ali so vsi starsi,ki letos vpisujemo, tam?


Midva sva bila sama pri njej v pisarni (1. nadstropje, ko prideš skozi vrata so pisarne na levo). Je pa ful prijazna ženska.


_____________________________




(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 20:05:32   
tinaaja
Hvala.

Kje smo ze ostali? user posted image
No pri nas je pestro... Zgleda, da je dita po morju prebolela se kaksno virozico, ampak na ven se je kazalo z zeloo slabim dojenjem in zamasenim noskom. Seveda je bilo njeno nedojenje in prava histerija ob pogledu na zizo tudi prava psihicna vojna zame. Posledica - v enem mesecu je sla gor 370g user posted image No na sreco imamo normlano P in ni komplicirala. Dejansko so se zadeve po 10dneh umirile in smo ze skoraj back on track s to razliko, da rabi mir, dojenje v leze in doma. Upam, da se tudi to vrne nazaj v normalne tirnice. Sem se res zadnje case posvetila temu, da spravimo tole dojenje v red.
Tko da je bilo vcasih za znoret, ker brina pa najraje skace v dito, ko se doji. Sploh ce smo bile same je bila mad house..
Je pa ratala brina prava lumpa in vcasih mi tok pokrov odnese, da ... uffff... sama zavestno delam na sebi, da se ne spustim sprovocirat al pa ne penim za brez veze, kljub temu, da 34x reces lepo, potem se 54 ponovis in ko res ne uboga se 86ic malo bolj ostro reces... in pol... AAAAAAAAAAAAA  mala obvlada selektiven sluh user posted image
no tudi kakanje se je uredilo user posted image punca gre sama po kahlico in se pokaka juhuhu to me je ful skrbelo, ker prej je kakala samo pod mizo. in noben je ni smel motit, gledat,...

verjetno gremo konec tedna na morje user posted image upam, upam, da bomo zdravi in bomo zdravje tam obdrzali.

draja user posted image za zivino ubogljivost

zabika - ja ob lepem vremenuu je kar tezko se posvecat kahlicam, suhosti,.. pri nas je ful pomagala in sem ful hvalezna varuski (hvala M user posted image ), ker brez nje ne vem, kdaj bi bila B suha. Pol ko je pri njej zastartalo, pa smo tudi mi se valda morali se bolj potrudit, ne samo 3x na dan jo na kahlico dat. Je pa super, da se otrok navadi tudi travico zalit user posted image Brina na morju tega ni hotla narest - pol imas problem, ce ni wcja v blizini.. sploh na javnih je men ogabno jo dat lulat in imam raje da lepo cepe opravi. Je brina tudi lepo ze pognojila travico user posted image Ima ideje, da ko pes kaka, da bi ona tud user posted image user posted image

Joj jaz bi se vam z veseljem pridruzila, ampak mi je tole v troje ful naporno, sploh pa zaradi dojenja omejujem kaksne daljse izostanke od doma..

vprasanje - ali ima katera izkusnjo s situacijo, ko zaaras stanovanje, pol se pa premislis.. kako se lotit tega user posted image

no tok, da bo vsaj malo branja v nedeljo zevcer ali pon zjutraj user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 20:53:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vprasanje - ali ima katera izkusnjo s situacijo, ko zaaras stanovanje, pol se pa premislis.. kako se lotit tega user posted image


Če maš v pogodbi napisano, da ti ara velja kot odstopnina, potem pač to obdrži prodajalec in "razkleneta" pogodbo. V kolikor tega nimaš napisanega pa lahko prodajalec zahteva še povrnitev kake druge škode (samo to ne vem kako je sploh izvedljivo v praksi). Zakaj ste si pa premislili?


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 20:59:25   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vprasanje - ali ima katera izkusnjo s situacijo, ko zaaras stanovanje, pol se pa premislis.. kako se lotit tega user posted image


Če maš v pogodbi napisano, da ti ara velja kot odstopnina, potem pač to obdrži prodajalec in "razkleneta" pogodbo. V kolikor tega nimaš napisanega pa lahko prodajalec zahteva še povrnitev kake druge škode (samo to ne vem kako je sploh izvedljivo v praksi). Zakaj ste si pa premislili?



ja teorijo  poznam,iscem kaksen primer iz prakse.. hmm nismo si se.. sam nekaj drugega sva nasla, k nama je obema noro potegnilo pa zdaj raziskujeva opcije.. vse se zelo v oblakih, cist prevec ČE-jev je se.. in ne zal je ara pri nama ara, ne odstopnina user posted image tko da pušneva jo tko al tko.. sam se mora prodajalec strinjat. ta del me mal skrbi.. no da ne omenjam pol ta velizga dela kredita.. user posted image
kako kaj alfa samec user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 21:08:54   
thaiss
čer, pa sem se dokopala do compa
Matičko spi, jutri zjutraj bo spet kriza za v vrtec, kot vsak ponedeljekuser posted image

odvajanje- pri nas smo uspeliuser posted image user posted image Čez dan je suh in ponoči tudi, zaenkrat pa naj ima čez noč še kar plenico gor, ker nismo še nobene zaščite za jogi nabavli. Kaj svetujete???
no tudi kakanje se je uredilo punca gre sama po kahlico in se pokaka juhuhu to me je ful skrbelo, ker prej je kakala samo pod mizo. in noben je ni smel motit, gledat,...
to je tudi mene skrbelo, ker kaka 3x dnevno in vsakič se je kam skril, da se je v miru pokakal. Sedaj pa pove da gre kakat in reče: Mama pedi poč, te bom kicau za bisat jitouser posted image user posted image
Opravljanje velike in male potrebe zunaj nam povzroča malo problemov, javni WCji so tudi meni user posted image user posted image user posted image zato razmišlam o nakupu http://www.minisvet.si/zlozljiva-prenosna-kahlica-novo-p-1154.php
Pomoje je to uredu zadeva, zdej sem kupla za prvo silo v BC kahlo za 1x upoorabo, ampak 1,80 vsakauser posted image


vprasanje - ju3 imamo srecanje za podpis pogodbe za vrtec. ali je to individualno srecanje zv ravnateljico ali so vsi starsi,ki letos vpisujemo, tam?
pojmauser posted image , mi nismo imeli

Thaiss zadnjič sem ti pozabila odgovorit - dol pridemo 20. junija. Saj boš zrihtala mal sonca, vročine in toplega morja ne?
delam na temu da gre to muhasto vreme pa pa, danes popldan je bil krasen sonček in upam da bo tako do oktobrauser posted image
Mi gremo sicer uni teden na dopust, sej vi boste 2 tedna tuki???
Bravo Živi za pridnost in mami za ustrajnostuser posted image


_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 22:12:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kako kaj alfa samec user posted image



Tkole user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma sej je priden, nooooooooooooooooooo.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ker nismo še nobene zaščite za jogi nabavli. Kaj svetujete???



http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&pid=23263&info=search

Pa upam, da se ponedeljkov jok neha.

Bravo vsem, ki ste že suhi! Mi smo še faaaaaaaaaaaaar (na morju štartamo).


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.6.2009 22:15:29 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 22:26:58   
sezam

Evo, da se vam zopet malo javim user posted image Dopusta konec, generalna narejena do polovice. Glavno pa je , da je narejeno tisto, kar je bilo najbolj kritično user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Bravo vsem, ki ste že suhi! Mi smo še faaaaaaaaaaaaar.


Enakooo user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Pa pred vsakim odgovorom reče najprej ne vem, pol pa pove.

Pri nas pa NE user posted image

skačica - sem bla ta teden pri frizerju in je bla tam ena punca na praksi, ki me je ful nate spominjala. A je morda sestra user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 22:29:30   
Žabika


http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&pid=23263&info=search


Za ovalne postelje pa ni! user posted image


Bravo vsem, ki ste že suhi! Mi smo še faaaaaaaaaaaaar (na morju štartamo).



Pol lažje mi je. user posted image Smo pa malo poskusili ta vikend in smo kar nekajkrat lulali na stranišče, pa tudi kje drugje nooooo ...

Pa bravo Žiga za mokre podvige. Hani se tudi strga v luži, samo smo brez takšnih pumparc in je posledično zelo zelo hitro mokra. Ampak ker dalj kot do prve velike luže pred blokom itak ne rabimo jit, je kar ok in smo spet hitro suhi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
7.6.2009 22:42:03   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vprasanje - ali ima katera izkusnjo s situacijo, ko zaaras stanovanje, pol se pa premislis.. kako se lotit tega user posted image


Če maš v pogodbi napisano, da ti ara velja kot odstopnina, potem pač to obdrži prodajalec in "razkleneta" pogodbo. V kolikor tega nimaš napisanega pa lahko prodajalec zahteva še povrnitev kake druge škode (samo to ne vem kako je sploh izvedljivo v praksi). Zakaj ste si pa premislili?



ja teorijo  poznam,iscem kaksen primer iz prakse.. hmm nismo si se.. sam nekaj drugega sva nasla, k nama je obema noro potegnilo pa zdaj raziskujeva opcije.. vse se zelo v oblakih, cist prevec ČE-jev je se.. in ne zal je ara pri nama ara, ne odstopnina user posted image tko da pušneva jo tko al tko.. sam se mora prodajalec strinjat. ta del me mal skrbi.. no da ne omenjam pol ta velizga dela kredita.. user posted image
kako kaj alfa samec user posted image



G pravi da itak ne bodo končali do roka, pa bi se mogoče na to sklicevalauser posted image





Ostalo drugič grem spatuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
8.6.2009 20:53:01   
A-N-J-A
Punce jaz nisem čist ziher če bom jutri lahko prišla, ker mam ob 15 20 zobarja, pol moram pa še k dr,ker mam spet sinusitis, pa 1,5 meseca že kašljam in mi ne gre nič na boljš.Tko da nisem ziher kdaj bom fertikuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
9.6.2009 7:33:02   
Pikca
Jutro, ugante od kje se javljam... od doma; od včeraj sva z Živo obe na antibiotikihuser posted image . Mah šit je to, pa ta teden se ful dogaja v vrtcu, danes izlet, v čet. zaključni izletek s starši- ker gre pol skupine v šolo, ostala polovica pa v drugo enoto k drugima vzgojiteljicama. Upam, da bomo vsaj v čet. lahko šli.
Jernej pa je zdrav in je v zadnjem času kar zrasel in se okrepiluser posted image  (no še vedno je med bolj drobižkastimi, a je vsaj napredek). Zdaj mu redno dajem Pikovit in pomaga - za apetit in za odpornost.

kahlica oz. WC - tudi mi smo še daleč, res pa, da se še nismo prav intenzivno lotili. Včasih sam hoče na WC, ker se mu fajn zdi, da je "velik", ampak samo gor sedi, nič ne lulauser posted image

Sicer pa se je Živa prejšnji teden, ko je bila zdrava, naučila rolat (na tečaju) - tolk, da se pelje po ravnem. Seveda je moral nujno probat tudi Jernej (imamo še une plastične) in je bil presenetljivo stabilen (k drugač še peš dostikrat na glavo butne).  Komi čakam, da bomo zdravi, da se spravimo na rolerjeuser posted image

luže - so tudi pri nas veliki hit. Ko je bilo vroče, smo pri babi na dvorišču naredili luže in so bosi skakali po njih (prišla še sosedova). Zdaj Jernej zagazi v lužo, če je le prilika... Kati, kje se dobijo te super hlače?

Morje - se tudi nam že bliža, 27. 6. gremo v Strunjan; Draja, Thaiss, se kej vidmo.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 9.6.2009 7:42:54 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
9.6.2009 11:29:21   
Dajadada
A pol danes popoldan katera pride v brunarco? Jaz bi prišla okoli štirih.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
9.6.2009 13:54:46   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A pol danes popoldan katera pride v brunarco? Jaz bi prišla okoli štirih.



Jaz ne pridem. Sem čist spregledala, da smo se za danes menile.

Pikca hitro se pozdravite, pa kmalu se vidimo na morju. Juhuhu user posted image user posted image user posted image

Žiga od Kati user posted image user posted image user posted image user posted image . Fant zna uživat!

Tinaaja držim pesti!!!!!!!

Thaiss smo dol do 4. julija, tko da ti se sam javi ko pridete z dopusta!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
9.6.2009 17:09:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Kati, kje se dobijo te super hlače?


V hofferju kak let nazaj :)


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
10.6.2009 7:51:57   
erna14
jutro


no pr nas je le nekaj novegauser posted image ,Žiga ze par dni lula na kahljico danes pa je tudi kakal...user posted image user posted image ,drugace pa je velik fant,bil je v vrtcu pohvaljen da je zelo samostojen že,da ga zanima ogromno stvari(to ma po mamiciuser posted image ),da zelo lepo sodeluje....uglavnem oh in splohuser posted image ...no mi mamo danes zakljucek v vrtcu,tko da se ze veselimo imama pa eno vprasanje-kaj boste ve vzgojiteljicam kupile ob zakljucku?

aja pa morje smo ze rezervirali..koncno....spanija je propadla ker je hisa v katero smo mislni it ta termin zasedena in ja vem da jih je se veliko na razpolago ampak to varianto smo mel zelo ugodno ker ima od brata sef v najemu tam hiso za celo poletje..tako da je koncno doloceno da gremo v zadar-vrsi mulo je pa zelooo lepo tam tud nore plaze sploh za otroke je fajn tako da sem prav zadovoljna pa se apartma imamo res zeloo zeloo lep in za zelo ugodno cenouser posted image


pikca-ja smola no upam da se hitro pozdravita in da bosta za na morje zdravi
 

< Sporočilo je popravil erna14 -- 10.6.2009 7:54:44 >


_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
12.6.2009 23:06:46   
thaiss
ojojojjj kako nizko smo padleuser posted image

bravo Žiga za kahlicouser posted image user posted image user posted image
vprasanje-kaj boste ve vzgojiteljicam kupile ob zakljucku?
mi imamo v torek zaključek, pobirali so po 10€, me prav zanima kja bodo kuple za darilouser posted image
Midva z Matio te dneve neki packamo, za vzgojitelice in vsak otroček bo dobil od Matie eno malenkost.... več razkrijem ko bo končanouser posted image

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
13.6.2009 12:05:06   
tinaaja
Bravo Ziga za uporabo kahlice user posted image

No mi smo gut. Bomo od ju3 naprej se bolje..  jeeeee ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije spijo, jaz sem pa ravno odlaufala solo tek - beri brez vozicka user posted image Komaj cakam tekanje ob morju user posted image Nic, sem se shladila, tus klice tko da punce moje in marcki, prdini bodtite pa kaj napisite, da bom imela kaj za prebrat, ko se vrnemo.. vsaj kaksno stran no user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
13.6.2009 13:50:00   
thaiss
tinaaja a vi kar na morčija šibate??? Kam, do kdaj???
danes je tuki zelo toplo, tako da plaža kliče.... mene ne, ker jaz čakam da se iz morja zakadiuser posted image

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
VIDEO: Odvajanje od plenic v treh dneh
video
Odvajanje otroka od plenic je lahko stresno in zelo utrujajoče. Tale mamica pa je našla odlično rešitev. Preverite!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?