|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ponoči preveč popije
19.3.2009 20:04:23   
sanasan
aja, pa na začetku je bilo tudi malo tuljenja...ko smo zamenjali pijačouser posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ponoči preveč popije
20.3.2009 7:05:19   
pupika
Evo naš mali je zgleda zamenjal vodo za čaj, sedaj pa mi popije vode tudi po 4 flaške, odkar smo uvedli ponoči vodo, mi čez dan popije ogromno čaja, včeraj je kako uro pred spanjem, kar dve flaški zaporedoma spil, ko je popil eno, je hotel še, sem mu rekla, da jo bo dobil malo kasneje, ker je ravnokar eno spil, pa tako tuljenje, je pa res da smo včeraj jedli picco, in sem bila tudi jaz malo bolj žejna. Zgleda bomo morali mi tudi vodo ukiniti ponoči, me prav skrbijo tiste noči ko se bomo odvajali flašk.

Žaži kako je kaj pri vas.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ponoči preveč popije
20.3.2009 9:12:44   
piko12
Brez zamere- a si to kaj omenila pediatru? Huda žeja je en od znakov diabetesa. Sicer upam, da gre samo za razvado, ampak vseeno.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ponoči preveč popije
20.3.2009 9:55:10   
pupika
Na to sem tudi že pomislila, bom to omenila v aprilu, čeprav ko sva bila v bolnici sem jim tam to povedala, pa so mi rekli, da je to v redu, ker tolko pije.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ponoči preveč popije
20.3.2009 10:04:40   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pupika


Žaži kako je kaj pri vas.


Pri nas je super, mami naspana in otrok naspan in nič premočenuser posted image .

Dva dni je malo pisano gledal čez dan zakaj mu ne dam flaše in mi hodil na omarico kazat kjer so pospravljene. Jaz se pa nisem dala, v en vrč sem namešala sok samo zanj in zraven stoji njegov kozarček in mu dam piti podnevi samo iz kozarčka. Tudi ko greva na sprehod mu nalijem sok v termovsko in pije iz pokrova-lončka. Najprej se je po tleh metal in niti poskusit ni želel, ampak prej ali slej je žeja zmagalauser posted image . Tako sedaj tudi podnevi popije toliko da žejo pogasi in ne toliko da se carta s stekleničko in se naliva s sokomuser posted image .

Zvečer pa v stekleničko samo vodo in pred spanjem v postelji popije kakih 100ml (prej pol litrauser posted image ), niti ne reče več za pit, se drži raje dudeuser posted image . Ponoči tudi sploh noče več vsakič ko se prebudi piti, se kar sprijazni z dudo in zaspi naprej, danes je v celi noči naredil samo enkrat po par požirkov. Se pa tudi manjkrat zbudi, iz povprečja 6-7x se je danes zbudil samo 3x in v trenutku ko sem prišla k njemu v sobo je že spal dalje.

Upam da se to obdrži, da se ne bo navadil na vodo in se pač sprijaznil, drugače pa nameravam v kratkem uvesti še pitje iz kozarca tudi ponoči, da bi se vsaj stekleničke znebili, če se že dude ne moremo. Ampak tudi to bomo sčasoma naredili, samo da ne bo vseh stvari naenkrat in preveč.



(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ponoči preveč popije
28.3.2009 16:06:32   
izabella1
Hej!

No naj še jaz delim z vami našo zgodbico...

Moram povedati, da ste mi vse zelo pomagale, da smo rešili problem, ki nam je požrl kar precej živcev.

Namreč tudi  naša malči je bila zelo navezana na stekleničko. Dudo je sama od sebe opustila pri enem letu, tako da sem rekla, da bom ravno tako storila s flaško. Naj se sama odloči, kdaj bo šla. Že od prvega leta je lepo pila po lončku z nastavkom in kmalu tudi iz navadnega kozarca. Čez dan flaša niti ni bila več zanimiva, le pred spanjem (popoldanskim in večernim) je spila eno stekleničko čaja. taj taj taj. Vedno. No kmalu pa se je zgodba s čajem začela zapletati, saj je zelo težko zaspala, uspavala sem jo tudi po eno uro (skupaj z njo grem spat). Medtem pa je ona popila tudi po liter čaja. Popoldne je še bil ok, ker sem jo pač po urici in pol spanja previla. Ponoči pa je zahtevala čaj vsakič, ko se je zbudila. Ponoči sem jo morala previjati, sicer je bilo vse mokro,  štimati čaj, itd.. In bila ko zombi zjutraj-nič od noči.

Naveličala sem se že tek neprespanih noči in začela najprej z dodajanjem vode v čaj - redčenjem. Ampak to našo pupo ni zmotilo, ona se je še vedno nacejala s flaško. Tako sva se teden dni nazaj lepo usedli zunaj k naši kužiki Luni, ki jo obožuje, in sem ji začela razlagat, da bo Luna dobila kužke in da rabi flaško za svoje kužke. Flaško ji bo pa dala ona, ker je že zelo velika in je ne rabi več. Tako sva najprej poskusili s popoldanskim spanjem. Flaško sva pustili zunaj pri kužiki, v lonček pa sem ji nalila čaj. Zatemnili sva prostor, prižgali nočno lučko in sem ji ponudila čaj, je spila požirek. Potem sem ugasnila luč, ji pritisnila njeno fifi k sebi in jo objela. Čez tri sekunde: "mami pila". Prižgala luč, posedela, dala čaj, je popila požirek in se zopet ulegla. Ta zgodbica z "mami pila" se je ponovila kakih 5x, potem pa sem rekla, da je zmanjkalo. Začela je jokat, jaz pa sem samo pela pesmice, kao da je ne slišim. Umirila se je in zaspala. Večji problem je bil zvečer, ko ni hotela se usest da bi pila iz kozarčka, ampak da bi ona kar ležala in pila. Enkrat sva se polili potem pa je videla, da to ne bo šlo. Zopet parkrat "mami pila", ugašala luč, prižigala luč... Ampak.. BILO JE VREDNO!!!

Naša malči se je pri slabih 20mesecih od totalnega flaška junkie-ja spremenila v lepo damico, ki pije iz kozarčka. Ponoči se zbudi enkrat, se nato preseli k meni in to je to. (zgodbo o odvajanju spanja v najini veliki postelji bomo pa ponovno režirali, ko bo imela svojo sobico)

Skratka, vsem mamicam želim pri odvajanju VELIKO poguma in trdno voljo. Zmorete ;)


_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?