sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Meni ga je Lužnik naredil na vsakem pregledu, razen včeraj, ko mi ni niti bilo treba it v ordinacijo, le CTG, hodim v Dravogradu, je pa res da sem 2 UZ plačala ostalo pa ne.... Meni je pa on ful ok.... Do zdaj mi še ni bilo treba it h komu drugemu, v soboto grem v P, potem pa ne vem a ga cel teden ni al samo v torek, ko ima v Dravogradu ordinacijo...bomo videli kaj bo v soboto povedal... A ste zasledile to? IZVIRNO SPOROČILO: bina28 Pozdravljene! Rada bi napisala nekaj o čaju iz malinovih listov, ki ima neverjetne učinke in sicer mehča porodne poti. Seveda ne bom ne vem kako pametovala in posploševala zadev, rada bi vam samo povedala kako in kaj. Babice v Avstriji in Nemčiji ga priporočajo nosečnicam po 36t. Prej ga ne smeš piti, da ne pride do splava. No, tudi jaz sem si ga v drugi nosečnosti nabavila v avstrijski lekarni (Himbeerblättertee) in ga pila po 3 do 4 skodelice na dan. Po njem mi je bilo zelo vroče, ker ima tudi ta učinek, da pospeši prekrvavitev. No, kar pa je glavno, v 40t sem rodila 4530g težkega fantka v rekordnem času, 20min. od doma do poroda je minila samo 1h in sem trdno prepričana, da mi je ta čaj pomagal. Ko sem prebirala avs in nemške forume, so mamice tudi pisale o hitrih porodih in o tem kako je ta čaj zares naredil čudež. Glede na to, da se nosečnice zanimajo za raznorazne načine kako lažje roditi, kaj narediti blablabla, je to pač en način, ki ga je vredno poskusiti. V bistvu ne moreš narediti nič narobe, ker je samo čaj. Poskusite. Bi blo za poskusit me smo se 1t nazaj menile o tem in je junona vpršala ali je to navaden ta kot 1001 ali se ga prav v lekarni kupi.Sem sedaj prebrala da v lekarni. Vredno je poskusit ,prav imaš jernejav,jutri grem v nabavo -bom šla vprašat v sanolaborCE pa vam sporočim ,čene bom šla pa kr v navadno lekarno pa tam vprašala.