Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, tako da bo čez 14 dni gotovo
.
po abraziji nisem dobila 8 tednov in so mi jo potem sprožili s tabletami, tako da počakaj in boš videla kaj bo rekel G. 
potem bo čez 14 dni tole
Potem po 3 mesecih SS
, sedaj že dobro leto dni ne uspe ponovno.
me pa grozno bolijo jajcniki, zjutraj sem komaj hodila, ma zdj je ze bolše. Upam, da je vseeno bila ovulacija in da bo koncno ta plusek...2leti je ze kar precej casa...drugace pa stranskih ucinkov ta mesec nimam nic, no razen da me je uceraj in danas spikalo po jajcnikih
oz.
samo z tableti in zj k sm na klomifenu sploh nevem kdaj naj pričakujem
. jaz sem začela v torek, torej imam še eno tableto danes in jutri. junija sem bila na hsg, ker je moja g na uz opazila, da imam verjetno zamašene jajcevode oziroma maternico, ker sem pred 3 leti imela cr in potem hudo vnetje z antibiotiki. hsg normalen, bp. bolečin nobenih na tem pregledu. sedaj me čaka 4 mesece klomifena. septembra pa na folikolimetrijo. dala sem tudi kri za preverjanje raven hormonov, možek more septembra na spermiogram. oba sva že v letih
(35 in 38) in bova videli, če bo kaj pomagalo.
.