angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA koji je ku.ra.c tebi ne bod pametna. če hočeš odgovor na vprašanje, pa ne napadi mene. piz.darija, vsi sam berete, nobena pa nima jajc nč napisat. pa jaz nisem rekla, da naj si ne kupuje kave, mal bol preber... pa če je to njen problem, naj ne jamra na javnem forumu... naj gre delat. pi*da, sam tvoj mnenje je dober, drugi smo pa vsi neumni... Ti se mi pa res smiliš. Upam, da tebe kdaj kaj takšnega ne doleti, ker boš v isti sekundi svoje besede tukaj vzela nazaj! Živi svoje življenje, in se ne vtikuj v življenja drugih.. Ti si moraš pri svojem pragu marsikaaaj razpucati, toliko da veš Kako pa drugi živijo, kaj si ti sploh, kraljica al kaj, da boš kar nekaj diktirala, kako pa kaj?? Mater, to pa me razjezi!!! In tisto, odbeljeno - za tebe to še kako drži!! veš kaj ti rečem... j...... se... ti neveš kaj je živeti v pomankanju, ko res nimaš niti strehe nad glavo, veš? no, ona, ki pa ima hišo in v največji "krizi" opremlja stanovanje se mi pa res ne smili... sama sem bila tudi na cesti z mamo in bratom, ki je bil star 13 mesecev, nismo imeli za plačati najemnine, pa smo bili zunaj cele tri dni... misliš da veš kako to je? ne veš... mene boli k... kako bo kdo živel in kaj bo delal... pravico do svojega mnenja pa imam. pa veš kaj... ti si neumna in ne jaz Pišuka.. kak se pa obnašaš Pravico do svojega mnenja imaš, absolutno! Ampak ti to tvoje mnenje prav vsiljuješ, kot da si vso pamet tega sveta požrla!! Vdihni, izdihni in se pomiri! Pa še to : za vsako žaljivko ti bo kmalu še žal aha, in še to.. če tvoja mama ni znala poskrbeti za to, da bi bili pod streho, mi je resnično žal.. Eni to znajo, in ti si zavistna do konca!!!
< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 26.3.2009 14:13:14 >