Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.....ma sem tako jezna sama nase. Vedno sem imela lepo vse zloženo po fasciklih, zdej pa samo neki odlagam in potem, ko kaj iščem rabim ful časa da najdem
....glede teh reči sem se ful polenila....si bom morala kako brco dat, da se spravim spet v red.
lepo da uživate.......
ma boš vidla kako ti bo dolgcajt drugi teden. Meni je
...mah sej je prav, ma kaj ko midva namesto počivat in kaj pohajat delava generalko doma, pa še bo kaj ostalo. Upam pa, da mi ne pride prehlajena domov, ker mi pravi mama da jo težko spravi ven iz vode.....in glede na to da se hodijo hladit v Sočo
...si ja pa tudi na počitnicah našla zamenjavo za Zalo in Luno....jo je pogrizu en fantek na igrišču
) in še dva frišna stroja tako, da... najboljše, da dvignem rit in grem... Punci pa uživata po svoje.
Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13h