NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina NAVT: kako jih oblačiš? Jaz sem itak pristaš različnega oblačenja. Že tako jih meče-mo/jo prevečkrat v isti koš, da jih dam še v iste cunje... Sicer nekaj stvari imata res enakih (dobile kot darila), drugače pa kupujem različno, vsaj po barvi. Pa s cunjami pri nas še ni težav. Včeraj si je sicer Brina izbrala katero majico bo oblekla, a to je tudi vse. Danes je bilo še boljše kot včeraj. Prvič sva šle z mamo ven za eno uro, ko sva prišle čekirat, pa so naju poslale do kosila ven. Ko sva prišle nazaj, so bili že ležalniki pripravljeni in Neža je hotela si kar prisvojiti enega. Glede na to, da imata tak čredni nagon, smo se dogovorili, da jutri poskusita že spat. Če bo šlo, OK, če ne, nas pokličejo. Nisem si mislila, da bo tako teklo. Za jutri pričakujem težave, ker se mi zdi, da je tretji dan vedno najtežji. Se pa po Izoli kar nimam kam dat! Ko imam punce, je vedno kakšen opravek, ki ga ne morem opraviti, zdaj pa naenkrat nimam nič. A ste zasledile, da se konec tedna odpira nova otroška trgovina v Jagodju (pri Sparu). Me že prsti srbijo Thaiss, mi smo sicer danes prišli kasneje in bili v igralnici manj časa kot včeraj, a Matie nisem videla jokati. Je bil sicer en cajt žalosten in je sedel na stolu, v eni roki pestval medvedka, v drugi cunjico, ampak ko ga povabijo v igro se lepo odzove in se zaigra. Se mi pa nasplošno zdijo lepa skupinica.
|