majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Se pa fulllll bojim zime, ker moji so se tako navadili bit zunaj, da bit v stanovanju cel dan bo kažin. Z In kaj, če je zima. Se lepo oblečeš in greš ven. Mi smo ma skoraj vsak dan zunaj in to čimveč, do teme, ker sta zunaj veliko bolj pridna, doma jima je dolgčas. Čeprav, če bi blo po Draževo, sploh ne bi šli s hiše nikoli. Tudi ko je burja gremo ven, se pač malo bolj oblečeš in najdeš kak zakotnejši prostor, ki ni prav izpostavljen. po lužah čofat je itak lepo, tko da ne vem, zakaj bi se bala slabega vremena. To bit skoz doma zaradi mraza in slabega vremena otroke po moje bolj pomehkuži in pol ti zbolijo zjutraj na poti v vrtec od vrat do avta. Seveda je drugo, če so res bolni. Dobro, je tudi res, da smo mi v hiši in mamo nekaj prostora okoli, tko da tudi ko smo bolani, jima jaz dovolim, da gresta ven, takrat pa le pazimo, da je lepo vreme in da se ne zdivjata. Moram pa spet potrkat (tok tok tok), ker smo zelo malo bolni in se mi zdi, da še nikoli nista bila bolna skupaj thaiss - javi se, al ne vidiš, da smo v skrbeh? samo če pomislim,da smo ble zunaj z austen vsak dan ...šetale ob morju,ko ni bilo nikjer žive duše,češ,da piha..to je vse dobro za prevetrit pljuča