NAVT
|
N€na, bravo, da si jasno postavila svojo mejo. Ta zamisel, da bi za nekaj časa šli tudi ni slaba, verjetno pa je tako potezo pametno potegniti v trenutku, ko niste na bojni nogi. Če ne zaradi drugega, pa zato, da ne bi bilo prekinitve stikov in brezveznih zamer, sploh zaradi Zale. Zrak, vreteno je na balkonu. Vse se da, če se hoče ... vsak kotiček izkoristiti. Glina je pa itak zakon kar se tiče sproščanja. Vsaj meni. Aljošo ful matra, pa tudi ves čas drži kakšno kepico gline v roki in jo gnete. Fešto smo imeli pa v Bio motelu v Šalari. Povabljeni pa so bili vsi, ki so bili kdaj sošolci, ne samo tisti, ki smo skupaj prilezli do 8. razreda. Če bi se šli tako, bi nas bilo pol manj iz našega razreda. Austen, to je bila motivacija, ne pa kondicija. Mojemu možu sem itak napovedala, da imamo na petek fešto in da verjetno pridem domov šele v nedeljo , pa sem prišla že v soboto. Dskubin, če bi bilo tako, pol bi imela porihtano frizuro, kakšne hlače več v omari, predvsem pa napolnjene batarije malo bolj pogosto. Tako pa uspem zase poskrbet samo takrat, ko grem po nujno špežo al pa ko si med službo v času malice privoščim en sprehod al pa kavico. Definitivno mi tega ful manjka.
|