Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Že prej sem imela boleče menstruacije, ampak tako boleče še nisem imela, pa močno, pa kr žge me vse noter. Danes sem že četrti dan, pa zdi se mi da je tko kot bi se mi komaj vlila, kr ne neha tečt. Drugač pa ponavadi prvi in drugi dan potrebujem tablet za bolečine, zdej bi umrla če ga ne bi vzela.
 . Že prej sem imela boleče menstruacije, ampak tako boleče še nisem imela, pa močno, pa kr žge me vse noter. Danes sem že četrti dan, pa zdi se mi da je tko kot bi se mi komaj vlila, kr ne neha tečt. Drugač pa ponavadi prvi in drugi dan potrebujem tablet za bolečine, zdej bi umrla če ga ne bi vzela.   

.
 .  
  in polubčkam
 in polubčkam  !
 !   in bo končno več cajta za RR in ostale nosečniške radosti.
  in bo končno več cajta za RR in ostale nosečniške radosti.   

Sem celo noč preživela na WC-ju. Ampak moram pa rečt, da če si dam Menpour v trebuh nič ne peče.
  Sem celo noč preživela na WC-ju. Ampak moram pa rečt, da če si dam Menpour v trebuh nič ne peče.  Samo me pa zadane in sem čist za na Luno.
  Samo me pa zadane in sem čist za na Luno.