malcekvita
|
Sonček kako je kej s kakanjem? Jst mu ne bi več dajala teh kapljic AD3, pa bi pol vidla, če je to mogoče vzrok. Držim pesti, da se danes tako userje, da boš mela veliko dela s pucanjem Mi pa ponoči bolj slabo spimo . Naš se prvič zbudi okrog 1 zjutraj, se nahraniva, ga dam nazaj v zibko, pa neki jamra, pa se obrača iz boka na hrbet, in tako jamranje poslušam do ene 3, ko ga vzamem k sebi. Vmes mu probam podret kupčka, sam mi na rami takoj zaspi..., pol ob 4 spet lakota ( ja lakota je huda zver ), seveda spet bolj malo spije in je do ene 5.30 dober. No pol sva se hranila ob 6.30, vmes sva kupčka podirala, v glavnem ni mi jedel niti 6 minut, v joški še ful mleka, on pa ne bi več... pol si tlači rokice v usta, pa mislim, da je lačen, mu dam jošk, on pa bruhne. Zgleda da je bil višek. Sem hotla počakat z nakupom posteljice še kak mesec, ko se bomo vselili v novo stanovanje, sam se bojim, da se bo ta čas že razvadil s sapnjem pri nama. Pa da smo si na jasnem: ko spi pri nama, noben od nas treh ne spi dobro, samo on pač ne joka... Kak recept??? Izkušnje??? Detelja hvala za namig za C&A. Grem, dečko me kliče
|