|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj paše k...
2.4.2009 8:40:26   
Ni novih sporočil
timoteja
Pozdravljene. Jutri imamo zopet en obisk, pripravila bi palačinke, polnjene z mletim mesom, zapečene v pečici, pa solato...prosim, pomagajte, ali se da kakšno omako ponuditi zraven k palačinkam? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 8:45:24   
Ni novih sporočil
mika
kO DELAM KANELONE, NAREDIM ZRAVEN TATARSKO OMAKO.ajajajajajajaj črke, sorry

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 8:54:06   
Ni novih sporočil
TIA22
Če imajo radi, lahko gorgonzolino, lahko smetanovo, lahko bučkino...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 8:55:52   
Ni novih sporočil
Felicita
tut jest ponavad nardim lahko tatarsko (pol majoneze zamenjam z jogurtom), sicer pa kot je predlagala tia22, samo naj bo bolj 'lahko' - meni se zdijo že kaneloni sami po sebi blazno nasitni...

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 8:59:02   
Ni novih sporočil
smigli
Jutro,

predlagam bešamel

dober tek!user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 11:30:07   
Ni novih sporočil
muška
kaj pa šedaš tik preden jih vzameš iz pečice najje sir? POtem ne rabiš nobene omake, ker je sir čisto topen in še tekoč.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 11:33:15   
Ni novih sporočil
silhueta
Povrhu potresi nariban sir, omaka bi bila po moje čisto preveč. Malo različne solate zraven, pa imaš super kosilo.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 14:15:12   
Ni novih sporočil
melanija
Jaz ponavadi, preden jih serviram polijem z naribanim sirom in kislo smetano, v pečici pustim samo toliko časa, da se sir stopi.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 16:11:50   
Ni novih sporočil
nuala
Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 16:36:09   
Ni novih sporočil
muška
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.


to tudi ne bi bilo slabo, če bi recimo še malo na pikant povleklo user posted image  . jaz bi kar kupila tiste mehiške omakice za ala tortilla čips, meni so ful dobre. Sploh ta paradižnikova in načo

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj paše k...
2.4.2009 17:21:28   
Ni novih sporočil
NevenkaP
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj paše k...
9.4.2009 8:23:30   
Ni novih sporočil
nežka
Jaz pa delam kanelone tako, da jih napolnim s špinačo, na vrhu pa dam veliko mesa, mletega v omaki. Po želji še sir, a sploh ni nujno.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept: Panakota z ribezovim prelivom
Panakota je priljubljena sladica, ki jo je zelo enostavno pripraviti in jo lahko prelijete z različnimi prelivi. Če imat...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)


Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!