|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 5.4.2009 17:51:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
povsod?
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 5.4.2009 22:40:50
|
|
|
|
*sweety*
|
V Celju v Novi vasi je frizerski salon SUZY, ki strižejo malčke in dojenčke in ima v salonu igračke, tako, da hitro mine čas čakanja.
|
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 11:49:52
|
|
|
|
honey
|
Čas čakanja pri frizerju? Kaj pa je to? Jaz otroka vedno peljem v frizerski salon, kjer se naročim en dan prej oz. včasih že prej, prideva tja in gre na stol. Nikoli še nisva čakala več kot mogoče 5 min. Pa nisem iz Lj., da ne bo pomote. Ampak na našem koncu sploh ne moreš več k frizerju, brez, da bi se naročil, razen, če priletiš notri med kakšno luknjo. Drugače pa ja, vse gre preko naročanja . Konec je tistih čakalnih vrst v frizerajih, kjer si čakal po cel dopoldne, da si prišel na vrsto za striženje
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 14:48:46
|
|
|
|
nincha
|
sweety,hvala.to sem iskala ja..ker naša ne pusti niti da ji en pramen las odstrižem,pa sm slišala da imajo nekje salon z igračami in temi stvarmi da jih malo zamotijo. hvala še enkrat!!!
|
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 20:55:37
|
|
|
|
malla13
|
Frizer v Celju je najboljša SUZY tudi tam se lahko naročiš in si takoj na vrsti
|
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 7.4.2009 19:29:33
|
|
|
|
nincha
|
ja,sam drgač je če tvoj otrok mirno in lepo čedno sedi na stolu in čaka kdaj bo konec-kot pa npr. moja,ko pojma nimam kk jo naj pripravim do tega,da bo nekomu pustila da ji dela kej okrog glave, zato bom probala pri ''suziki''..:)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKašelj pri otrocih in dojenčkihKašelj pri otrocih in dojenčkih je pogosto prvi znak okužb dihal in zahteva hitro ukrepanje. Če kašlja in bolečega grla ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?