timnala
|
Heja punce! Danes je pa en lep dan spet za nami. Soncek da svojo energijo in je blo res lustno. Sem pa dobila obisk - eno mamico z oktobrcico. Smo se prvic videle po MŠ (tam sva se spoznali in niti nisem mislila, da bova ostali v stikih, ampak je bil vcasih kak klic pa kak mejl in je to postalo kar redno..in sva vozickali in cvekali vec kot 2 urci..blo lustno). Pa fora mi je bla to, da ko ona odpre avto, pogledam notr in ko bi pogledal malo manjsega Naceka..ful sta si podobna Moj se je pol hecal, da res ni imel nic zraven..haha Modre ocke, laske in frizurca ISTA, oblika obrazka..hecno res PikicaStonoga..se enkrat hvala za uslugo..mas ZS Stajica je pa MEGA! Lovely..upam, da bo mala lepo panckala in hitro presla vrocino! GogaBojan..tudi jaz se strinjam z Lovely, da je mogoce dobro, da se odkrije pravi vzrok..pa DOBRA mama si..Bojan ima verjetno taksno obdobje in upam, da se cimhitreje uredi! Janja27 za pridno Metko! Psemek da si pridna z diplomo! Afnica mala..upam, da si ze boljsega pocutja in super za gugalnico! vsem za sedenje! Mi se ne sedimo, ga pa sploh ne posedam..sedi mi ponavadi v narocju, drugace pa ga kr pozabim posedat, ampak si mislim, ko bo pripravljen, bo ze..se pa ful velik kotalimo in v 5 minutkah je 1 meter od tam, kjer sem ga pustila Faca nas mali..so bili obiski ful preseneceni nad njim, da je tak dobrovoljcek in da se vsakomur smeji in k vsakomur gre..pa ko koga na novo vidi, mu je vse tako zanimivo in zacne kar vriskat..lustno res Zdej bom se pa mal po netu pobrkljala, pol se grem pa k dragemu stisnit..mava jutri 5 let odkar sva skupaj..in ze lani je blo posebno, ko je bil trebuscek, jutri bo pa sploh lepo! Nocko mamice in , timnala