|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
7.5.2009 21:42:39   
ada2
še nova stran za jutri, pa grem jaz tudi miže gledat....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.5.2009 21:53:44   
katka37
ada, tako mi je tudi mama povedala za teto
glede overitve je edini problem, da originala nimamo, ker je na zemljiški knjigi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.5.2009 21:56:30   
ada2
potem pa pojdi na zemljiško knjigo in tam vprašaj kako ... mogoče ti pa dajo originaluser posted image

jaz sem itak zaj.... ker sem šla na zemljiško iskat zemljiškoknižni izpisek, pa sem plačala zanj skoraj 10 eur, potem pa vidim, da bi si ga lahko oni sami priskrbeliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.5.2009 21:59:30   
katka37
je pa res treba dobro prebrat vse, so meni skoraj oči ven padle, bom drugič jaz kavico častla, pa bo user posted image user posted image user posted image
pa se mi zdi, da mi itak ne pridemo v poštev, čeprav po ostalih pogojih ja, ne pa zato, ker smo imeli prej stanovanje kupljeno

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.5.2009 22:13:13   
ada2
če je bilo vaše prejšnje stanovanje manjše kot 75 kvadratov potem pridete notri

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.5.2009 22:30:38   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

če je bilo vaše prejšnje stanovanje manjše kot 75 kvadratov potem pridete notri

je bilo samo 60 kvadratov, user posted image user posted image  potem pa mogoče bo; original pogodbo pa ima verjetno notar, sem nekaj našla na netu, ker imamo kredit, boma šla vprašat

če dobimo, obvezno mrknemo na kakšen kmečki turizem, velja?
zdaj pa grem, jutri pa je peteeeeeeeekkkkkk, pa še obisk dobim popoldan user posted image user posted image
ada, kaj naj spečem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.5.2009 7:26:49   
*monchy*
dobro jutro user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.5.2009 7:48:33   
petra *k
jutrooo

user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.5.2009 8:02:26   
petra *k
aja, monchy, hvala za kavo, sem zaj komaj opazla, da si jo ti kuhalauser posted image  jaz jo že pijem. gremo h kolariču, pa sem si mogla eno pošteno dozo nareti prej.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.5.2009 8:15:59   
ada2
dobro jutro!

meni pa je adam ponoči zakuhaluser posted image
zdaj sicer nima vročine, ga pa boli grlo, pa težko diha zato se bomo šli pokazat k P.

katka saj ni treba kaj pečtuser posted image  ne vem pa kako bo (če mi bo) uspelo meni priti zraven... najprej tisto predavanje v šoli, potem ima še nuša nastop v središču (no, saj to sem se že s sosedi zmenila, da njihov ati odpelje in pripelje nazaj, ker mami gresta na predavanjeuser posted image ), zdaj pa še adam bolanuser posted image user posted image user posted image
sem mislila, da bi vsi prišli k vam, pa vprašanje, če bova mi2 z mihom. no, teta in moja mama prideta zagotovo.

potem pa še za jutri in nedeljo mi je vse plane porušilouser posted image  jutri smo mislili iti vsi skupaj na šport špas, v nedeljo smo pa na en krst povabljeni...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.5.2009 8:17:05   
petra *k
za adama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.5.2009 8:25:26   
*monchy*
za adama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.5.2009 8:27:13   
petra *k
timon še aja?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.5.2009 8:29:00   
*monchy*
timon drema zdaj. je že bil 6.45 auf user posted image user posted image
kak pa je tia?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
8.5.2009 8:31:42   
petra *k
ja pa tia je ob pol 7 stanla, nabita z energijouser posted image še zaj cvili pa se smeje. drugače pa full rdeča, zaj sem jo namazala, čeprav je nebi smelauser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
8.5.2009 8:33:35   
*monchy*
super. user posted image timon je tudi nnaredo kilometrov za cel dan. zdaj pa ga je vrglo user posted image
ojeeej bogica user posted image evo user posted image user posted image user posted image da bo čim prej minlo user posted image user posted image
uhice so dobro?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
8.5.2009 8:38:39   
petra *k
zgleda ji je antibiotik pomagal, ponoči kar lepo spima, tak da mislim, da je uhica ne boli več. teče pa še ji vedno malo. saj ji bo kolarič to zaj spucal, pa upam, da boma lahko šle že gnes ven, drugače boma zasmrdele v stanovanjuuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
8.5.2009 8:41:03   
*monchy*
držimo pesti user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
8.5.2009 8:45:58   
Anonimen
Dobro jutro!

jaz sem svojo kavico tudi že spila.
zaj grem malo pospravim, pa se stuširam te pa pa v ormož. sem bila ta teden vsak dan razen včerajuser posted image . no pa še v kika bom zavila, da vidim če majo kaj novega.

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
8.5.2009 8:49:07   
mamamajča
Petra, saj lahko greta ven, samo uhike pokrit.

Pri Kolariču mi je ful vredi, ker naroči na kontrolo, naši pa nič. Ko ni več antibiotika, je očitno v redi.
Smo meli enkrat zinnat za uho, pa se je po nekaj dneh še kar jokal, jokal, te pa smo se eno uro pa pol rajši pelali do kolariča, ki pa je ugotovil, da mu toti antibiotik sploh ne pomaga, in mu je napisal drugegauser posted image
Vse bi dala, da bi lahko hodla še k njemu....

Kaj je res, da odideuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.5.2009 8:57:22   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Petra, saj lahko greta ven, samo uhike pokrit.

Pri Kolariču mi je ful vredi, ker naroči na kontrolo, naši pa nič. Ko ni več antibiotika, je očitno v redi.
Smo meli enkrat zinnat za uho, pa se je po nekaj dneh še kar jokal, jokal, te pa smo se eno uro pa pol rajši pelali do kolariča, ki pa je ugotovil, da mu toti antibiotik sploh ne pomaga, in mu je napisal drugegauser posted image
Vse bi dala, da bi lahko hodla še k njemu....

Kaj je res, da odideuser posted image

nesem htela iti ven, če je kolarič reko ne, ker sem sama mela grozne probleme z uhami, pa nečem da jih ma tudi ona. on mi je celo reko, da bi v stanovanju mogla meti trak na glavi. saj vem, da bi lahko šle, samo nečem izzivati. polek tega pa je tek blo prevroče včeraj za njo, te pa bi si kapo dol vlačla...rajši ne.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.5.2009 8:57:43   
petra *k
kolarič da odide, kam???

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.5.2009 9:14:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

kolarič da odide, kam???

jaz tudi nič ne vemuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.5.2009 9:24:47   
mamamajča

nesem htela iti ven, če je kolarič reko ne, ker sem sama mela grozne probleme z uhami, pa nečem da jih ma tudi ona. on mi je celo reko, da bi v stanovanju mogla meti trak na glavi.

user posted image Resno?

Pa to daodide---- to so se enkrat v ormoži menli, samo že en cajt nazaj. Saj moja sestra tudi nič ne ve o tem...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.5.2009 9:46:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

nesem htela iti ven, če je kolarič reko ne, ker sem sama mela grozne probleme z uhami, pa nečem da jih ma tudi ona. on mi je celo reko, da bi v stanovanju mogla meti trak na glavi.

user posted image Resno?

to je po moje zato, ker ji fejst iz uhice teče in ma vedno mokro pa se verjetno lahko še prej vname če malo pihne. anej je mel dostikrat vneto uho pa mi ni nikoli tega reka. samo aneju tudi ni tak teklo iz uheuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj priljubljena imena novorojenčkov v...
V Sloveniji vodita imeni te dve imeni, stalnice so kratka imena z močnim zvenom in globalnim pridihom. Vračajo se klasič...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

izbera imena
junija08

z možem se odločava med dvema imenoma. katero je vam blj všeč?

Alana (60%)

Alma (39%)

Število vseh glasov: 194

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!