|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
8.8.2013 17:08:08   
NRMM1
Zdravo punce!

Hvala za čestitke user posted image .

Je kar ubogal fantič mamico in se rodil takrat, ko sem rekla da grem rodit. Zdaj imata z babico (mojo mami) skupaj rojstni dan user posted image , tak da pravi, da sem ji dala najlepše darilo user posted image . Porod je bil hitro končan........ob pol 5 zjutraj mi je doma odtekla voda, ob 8.35 smo se že cartali user posted image user posted image . Drugače pa je bilo v porodnišnici vroče za ****, v sobi smo imeli 33st user posted image user posted image . Matic je bil drugi dan dehidriran, ker je bilo tak vroče, jaz brez mleka in je bila fina kombinacija za dobit vročino in bit dehidriran. Potem so mu zvečer dali svečko in predpisali dodatek, tak da je bil zjutraj fantič kot nov in sva lahko šla domov :). Ima pa še mali šum na srčku, ampak naj ne bi bilo nič hudega, čez 6 mesecev imava kontrolo, da vidi kardiologinja, če sta prekata, ki jo ima srček za življenje v maternici, zaprta.

Doma se lepo rihtamo, od kar je sprobal flaško v bolnici, je ziza zanj predmet v katerega se je treba pošteno dret in ne pit user posted image . Zato tudi doma dodajam, da je pubec sit in zadovoljen, ziza je pa bolj kot ne za cartanje in žejo user posted image . Zgodba se je že 3jič ponovila, ampak hudo se zaradi tega ne sekiram, sploh po njegovi dehidraciji.

Maruša in Maša sta direktno zaljubljeni vanj user posted image user posted image . Kolk je to enega opazovanja, pomoči, pogovarjanja in afnanja z bratcem user posted image . Sem vedela, da ga bosta lepo sprejeli, nisem pa vedela, da bo to tak ponos user posted image . Ati pa itak, je že pri puncah bil kot pav, zdaj pri sinu je pa še tolk bolj.

No zdaj sem se razpisala na veliko......komaj čakam, da pojenja tale vročina, da začnemo normalno živet.

Lepo bodite, naj vam danes in jutri ne bo prevroče, potem bo pa že boljše !

Uživajte

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.8.2013 9:12:29   
Izabela_
NRRM, čestitke še tukaj. Super si to speljala, mami. user posted image Ampak ko sem gledala slike, sem šele videla, kakšni lepotički sta tvoji punci, wau!

Jaz imam upam zadnji dan službe, potem pa končno na dopust. Če se ne bom podvizala, bom pa morala delat še jutri. V ponedeljek odrinemo.

V torek sva bila s user posted image na Robbieju v Zagrebu. Kolk je pasalo! Deževalo je na polno, ampak sva uživala!

Hiša napreduje, danes delajo asfalt pred hišo...

Lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.8.2013 10:04:22   
lonja
Dan,

joj, kako zatišje je tule gor....user posted image .

NRMM, upam, da se fajn rihtate, to, da sta punci čisto razneženi pa rada verjamem, nam Manca še vedno najeda, da bi imela tooooolk rada sestrico user posted image . Lupčka za Matica in seveda za ta veliki frajli.

Mml, se še niste odpakirali, da te ni nič na spregled? Al signal na Štajerskem zafrkava al se ti samo enostavno ne ljubi nas pridt pozdravt? Upam, da ste na morju uživali user posted image .

Ac, kako ti gre lov na hišico? Sm si ogledala tisto v Notr.Goricah (na netu sicer), luštno user posted image .

Izabela, a vi pa kr asfalt? Mi smo urejali okolico kakšno leto po vselitvi, se nam je preveč mudilo v hišo user posted image .

Jst sm še danes v službi, pol pa sledi dvotedenski odklop. Trenutno smo s puncami same, naš user posted image  je priden v Banja Luki, kjer poteka svetovno prvenstvo v padalstvu in bo tam ostal do ponedeljka zjutraj. Me gremo dans v Bohinj za dva dni, no, bejbi sta že šli z našimi, jst pa jim sledim takoj po službi. Smo prejšnji teden že tudi preživeli tam in testirali novo kolesarsko pot iz Boh.Bistrice do Bohinja, je blo super fino fajn, da se malo razmigaš in potem skok v jezero tako paše user posted image .

V pon pa jo mahnemo naprej, še ne vemo, ali bomo šli malo na en giro po SLO za teden dni ali pa jo bomo pičili kar proti Dalmaciji, vsekakor pa gremo 24.8. malo jadrat, bomo v Biogradu najeli jadrnico za teden dni in obredli otočke tam okoli user posted image .

Tak, zdej pa še pospravt mizo, ker letim ob enih domov.

Mejte se!


(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.8.2013 11:07:56   
Izabela_
Lonja, potem vas ne bo nič na Pag? Z asfaltom smo pohiteli, ker imamo klanec in si zamišljam, da bi bilo pozimi v snegu lahko smotano kidati in voziti po pesku. Trava okoli pa še ni perfektna. :-)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.8.2013 11:11:41   
lonja
Izabela, se bomo prepustili ponedeljkovemu navdihu, v katero smer jo bomo mahnili. Sej veš, če bi poslušali bejbe, bi itak stanovali v Straškem....user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.8.2013 11:26:22   
Izabela_
:-)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.8.2013 9:06:28   
ac
Dobro jutro. Danes je pa en čuden dan, komaj gledam.

Izabela, Lonja, a vidve pa kar na dopust? Uživajta!!!

Lov za hiško se nadaljuje... Začetek je bil zelo obetaven. Zadnjič se je en par navdušil nad stanovanjem, agent je rekel, da sta pripravljena že zaarat, jaz sem potem našla tudi eno luštno hiško čisto blizu našega bloka, puncama ne bi bilo treba menjat šole, vrtca,... Potem sem pa šla za podaljšan vikend na morje in včeraj mi agent pravi, da ima naš potencialni kupec v igri že nekaj drugega user posted image Ja, dokler se pogodba ne podpiše, ni nič. Sedaj sem se malo skulirala, pa pač bo kar bo. Danes pride spet nekdo na ogled. Mogoče me pa tista hiška 'čez cesto' počaka user posted image Sara bi sicer raje eno hišo pri gozdu, v naravi, da bo gledala živali. Ampak tisto si ne predstavljam, kako bi logistično zneslo. Ker sedaj imamo šolo in vrtec zraven bloka, v službo grem pa s kolesom. No, kakorkoli že, mudi se nam ne, vseeno pa držite pesti, da nam čim prej in čim bolje rata user posted image

Imejte se lepo, kljub sivemu dnevu.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.8.2013 10:27:28   
mml
Dan,po treh tednih dopusta je bio treba v ponedeljek spet v službo...
Dva tedna smo bili na morju, letos smo za spremembo šli v Grčijo in smo se imeli prav lepo (čeprav se je meni po dolgem času zgodilo, da sploh nisem mogla uživati in me je ves čas kaj skrbelo...), zadnji teden smo bili pa na Štajerskem, no user posted image   je bil sicer v službi. Z Manco sva šli en dan v šoping in nakupili vse šolske potrebščine, sicer pa nič posebnega...V nedeljo smo šli vsi štirje kollsarit in sta bila čmrlja prav pridna, in smo prekolesarili skoraj 300 m višine v 10 km, Matic se je vmes sicer pritožil, da on bi šel rajši dol in ne ves čas gor, gor, gor...
Ta in naslednji teden sta še M&M pri babici, po tem je pa tako že pouk in vse kar sodi zraven...
Meni je pri vsem najbolj mučno, da bodo spet čisto kratki dnevi in da bo treba spet po trgovinah v nakup jesensko/zimske garderobe za otroka...za Matica vem, da nima nobenih hlač in nobene pižame z dolgimi rokavi... Pri Manci pa tudi ni dosti boljše user posted image .
Danes je šel user posted image  v Avstrijo, tako da sem popoldan čisto sama in zbiram energijo, da bi se spravila na kolo, sem bila čez poletje kar pridna,  samo v soboto mi je šlo pa totalno slabo in sem zgubila vso voljo in veselje... Pa razmišljam, kam naj se spravim migat preko zime...
izabela upam, da uživaš na dopustu in da bo selitev potekala po načrtih

lonja domnevam, da ste se glede na vreme, podali bolj na jug

NRMM super, da sta tvoji deklici tak dobro sprejeli novega družisnkega člana, naj navdušenje traja. Na vsak način pa uživajte in se imejte lepo. Kaj se je zgodilo s tvojimi Tr?

Nana Liza  sta se čmrlja lepo imela na taboru? Se Tevž veseli šole? Matic ves čas nerga, ker mora še v vrtec... Pa tudi sicer je trenutno najljubši stavek: "Grozno je, če si najmlajši v družini!" Pravzaprav ne vem, kaj naj si mislim...

ac mogoče si pa kupec premisli in boste vseeno sklenili posel... Mi smo imeli totalno srečo, prvi par, ki je prišel, je bil navdušen in v roku nekaj dni smo vse uredili...me je kar groza, če pomislim, da bi lahko šlo tudi drugače, ker se je takrat ravno sesuval trg nepremičnin. Držim pesti, da se vam dobro izteče...

tinas kako je bilo Uli všeč v kamperju? Lia Roza že kaj pogreša sošolke in šolo? Manca je niti ne, no mogoče malo sošolke... Malo me skrbi, kako bo letos, če bodo res sedeli po 2 v klopi, ker so sedaj tri sošolke in mislim, da bo Manca izpadla iz te računice...no ja bo že kako...

šnucika, Taja Nagaja, cuma, kofi... poletne vročine je konec, šolske obveznsti se začenjajo...tako da kakšen glas od vas bo prav dobrodošel (ja saj vem jaz sem tudi že skoraj poniknila)

Zdaj se pa lotim ene pisarije, bolnike sem že pogledala, imela študenta na izpitu, tako da po mojem sem že skoraj izpolnila normo za danesuser posted image


< Sporočilo je popravil mml -- 22.8.2013 10:34:58 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.8.2013 10:30:33   
mml
No nič več ne razumem...vse elpo napišem, z odstavki, presledki, smeškoti... po tem nastane pa takšna godlja....

...aha ni kriv RR ampak moj eksplorer..bo očitno treba zamenjati brskalnik...


< Sporočilo je popravil mml -- 22.8.2013 10:35:35 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.8.2013 17:43:00   
tinas
punce moje, pozdravljene :)

res sem grozna, se mi zdi, da se že od aprila nisem javila... :(
mi smo super, uživamo zadnje poletne dni v bazenu, se mi zdi. Ula je totalna ljubiteljica vode, plava ko nora...sploh obožuje morje :)
uživa pa tudi v kampiranju, je prava veteranka, saj ima že ene 7000 km za sabo :)))
za prvomajske smo prekruzali celo petko Italije, takoj po šolo pa smo jo mahnili za 3 tedne po španiji oz. bolj natančno po Kataloniji in smo se imeli super. ni bilo prevroče, razen zadnji teden, tako da smo res uživali. malo morja, malo ogledov, pa v Franciji smo šli pogledat orke in delfine, skratka tudi otroci so uživali! z nami je bila tudi nečakinja, ki je ravno v španiji praznovala 11 rd. bilo je super, Lia Roza je imela družbo, pa še Ulo so občasno popazile, pa včasih posodo pomile itd. bom uredila fotke in jih dala na FB.
potem smo bile punce za 2 tedna z našimi v Premanturi in smo tudi uživale, saj je bilo morje super toplo, Lia Roza je imela družbo in je skoraj nismo videli :)
smo hoteli še od včeraj do nedelje v hribe pa nam je vreme zagodlo, pa še možeka je nekaj v hrbtu zvilo...pa drugič.
Lia Roza že kar malo čaka šolo, saj pogreša sošolke. mml, oni so že letos sedeli po 2, ampak ni bilo panike, ker so jih učiteljice posedle in večkrat med letom presedle.
kar ne morem verjet, kako hitro so mi minile te počitnice.... :( Ula gre tudi kmalu v vrtec...ne morem verjet, kako hitro gre čas. je pa tako lušna pupika, debelinka naša, Lia Roza je pa pravi suhec...Ula se plazi naokrog in ustaja, Lia jo včasih tudi malo popazi, Ula ji že precej nagaja, a je Lia Roza zelo potrpežljiva...še vedno jo obožuje - naj kar traja :)
nrmmm :) uživaj, uživaj, uživaj!!! tako hitro gre to leto! tvoje punce pa so take lepotice!
lonja & izabela, uživajte na dopustu!
ac, držim pesti da uspešno izvedete zamenjavo doma!
nana liza, kje se dobimo naslednjič s kamperjem? letos nam ni uspelo...

se še pišemo :)
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.8.2013 21:53:50   
lonja
Ja, končno kaj za prebrat tule gor.

Evo, perem kt nora, smo dans prišli nazaj iz potepanja, to pot smo bili v Banovcih in je blo več kt super. Punci sta seveda uživali na gusarskih animacijah, midva pa ob in v bazenu. Zadnjo noč so z animatorji prebili otroci celo v šotorih, starši pa smo imeli frej večer, super je bilo user posted image .

Jutr pa nadaljujemo dopust, šibamo do Biograda, kjer zakurblamo jadrnico, najprej seveda na motor, malo pa bomo seveda tudi jadrali. Verjetno jo bomo glede na vremsko mahnili malo bolj južno, možek že študira karte, pa vetrove itd, jst pa pripravljam hrano za seboj.

Lepo vas je brat, se user posted image javim spet, ko bomo nazaj.

Pozdravček prav vsem

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
25.8.2013 21:18:48   
NRMM1

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Kaj se je zgodilo s tvojimi Tr?



Mml, ko sem prišla v porodno sobo, so mi vzeli kri in so bili Tr 104, kar pomeni, da so bili po 2 dneh, kar sem bila pri hematologinji za 14 enot višji. Kaj pa se dogaja zdaj po porodu, pa še ne vem. Že razmišljam, da bi šla dat kri, da se malo preveri hemoglobin in Tr, glede na to, da sem med porodom zgubila dobrih 7 dcl krvi user posted image . Imam pa naslednji pregled pri hematologinji konec oktobra, je rekla, da prej nima smisla, dokler se hormoni še ''pobirajo''.
. So me pa zaradi te trombocitopenije obravnavali samo zdravniki specialisti, sicer proti specializantom nimam nič, ampak glede na vse, sem bila dosti bolj vesela ljudi z kar nekaj let prakse, kot omladincev user posted image . Tudi ginekologinja in babica sta mi pred šivanjem z zdravili maximalno skrčili maternico, da so se krvavitve ustavile. Se pa 7 ur po porodu še nisem sestavila, vstala sem lahko, koraki pa niso šli, se mi je motilo za skup past user posted image . V kolikem času telo proizvede izgubljeno kri? Mi je hemoglobin v 7 urah iz 136 padel na 106, ampak nisem dobila nobenih dodatkov glede na količino izgubljene krvi. Mal čudno glavo sem imela še kakšne 3 dni, potem sem bila pa pa že kot nova user posted image .

Moram it počasi, možu ne uspeva uspavat Matica........tolk ''boli'' zvečer zaspat, da je to nekaj neverjtnega user posted image . Čez dan ga dam budnega v postlco in zaspi kot bi mignil brez joka in stoka, zvečer pa traja tudi do 1,5 ure, da zaspi. Je pa potem mir do 4.30-5.00, kar odtehta tisto uspavanje user posted image

Lepo bodite......

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
26.8.2013 22:57:55   
Nana Liza
Pa gremo v zadnji teden počitnic...
Ela in Tevž sta veselo preživela prejšnji teden na taboru. Tevž je bil celo bolj navdušen kot Ela, čeprav se je imela tudi ona super. Prejšnji teden so prišli tudi paketi s šolskimi potrebščinami. Puščice smo že uredili. Delovne zvezke, zvezkei ter učbenike, ki jih dobita v šoli, bomo pa kasneje zavijali.
Tevž je zadnji mesec zelo navdušen nad šolo, bomo videli koliko časa se ga bo držalo. user posted image Prvi dan bo popoldne spoznavna ura z učiteljico. Tako da dopusta nam ni potrebno jemati, ker bo dopoldne pri moji mami.
Za Elo smo zvedeli danes, da bo vozačka in z učiteljico bodo zjutraj hodili z mestnim avtobusom na matično šolo. Popoldne po podaljšanem bivanju po se z učiteljico vrnejo v podružnično šolo. Nam sicer ta način tudi nekako ustreza, saj bo letos hodila v glasbeno šolo, ki bo potekala na matični šoli. Sicer pa urniki sledijo naslednji teden in bomo videli, kako se bo izteklo.

NRMM - veliko počivaj, da prideš k sebi.
mml- Tevž je zelo navdušen na taborom. Sta bila z Elo skupaj v skupini. Naučil se je celo nekaj angleških besed. user posted image Matic najbrž komaj čaka šolo, ampak bo pa zato naslednje leto toliko boljše. Najbolj jima je bilo všeč jahanje konj in veslanje s kanuji. Najbolj strašna jima je bila hiša strahov.
ac- držimo pesti
lonja - lepo jadrite
tinas - Ula je pa res prava carica, super za tako dolgo potovanje.
izabela - uživajte na dopustu

Pozdravček, NL.



< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.8.2013 23:00:53 >

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
27.8.2013 12:54:32   
mml
Dan, 

tile podopustniški dnevi so prav čudni...vsaj v službi... Mislim, da si moram malo urediti zadeve, ker bom sicer dobila živčni zlom...med dopustom me ni niti enkrat bolela glava, pa sem pila povsem enako ali še manj vode, kot sedaj v službi, kjer me dnevno boli glava...tako da dehidracija ni razlog za glavobol. Ravno se bašem s črno čokolado, da bom preživela naslednji sestanek. Po tem sem pa dežurna, tako da bo vsaj jutrišnji dan v službi krajši user posted image  . Jutri prideta na obisk otroka, ker sta povabljena na en RD in ju mama pripelje in odpelje, tako da nama z user posted image  ne bo treba na Štajersko. 

Drugače smo pa ok. Šolske potrebščine spakirane. Čakam še na copate za Matica (jih še vedno naročam na ebay-u, sem mu jih zadnjič poskusila kupit, pa mu najprej nobeni niso bili všeč, edini ki so mu bili, mu pa niso šli na nogo, ker ima previsoko nart user posted image  ) 

Mi ostajamo na enakih popoldanskih dejavnostih kot lani: plavanje in telovadba (če bo vse po sreči osnove atletike), pa Manca ima še verouk, mogoče bo tudi Matic hodil na verouk za predšolske otroke, če si bo res želel.. 

Ravno sem govorila z gospo, ki nam občasno pobere otroka iz šole in vrtca, če sem jaz dežurna in je na srečo potrdila, da bo tudi letos lahko hodila po M&M, tako da vsaj ena skrb manj... Sicer sem pa po mojem jaz bolj na trnih pred šolo, kot je Manca. Mene skrbi kup reči,... Me prav zanima, če je tudi naše starše takole skrbelo ali samo jaz preveč kompliciram... 

NRMM upam, da se tvoji trombociti odločijo, da se spravijo v normalo območja, kar se pa hemoglobina tiče...zaradi 7 dcl izgube krvi, ti ne bi smel pasti za 30...tako da upam, da se počutiš že  boljše. Maticu pa kar lepo dopovej, da je ponoči prav lepo spati user posted image

tinas saj tudi ostale nismo ravno pridne z javljanjem in pisanjem  tukaj na RR

Nana Liza kaj pa vem, kako bo Maticu všeč naseldnje leto v šoli. On je ful zamerljive sorte in me prav skrbi, da če se mu bo kaj zamerilo, da mu pa tem ne bo nič več všeč in ne bo sodeloval in bo zanalašč vse delal nasprotno... Če primerjam Manco in Matica je Manca dosti bolj prilagodljiva, Matic je pa sicer bolj vodljiv in natančem, med tem, ko je Manca bolj po principu "bo že kako". Matic bo imel tudi več težav pri branju in izražanju, med tem ko mu bo pri matematiki dolgčas, ker že zdaj suvereno sešteva in odšteva s prehodom čez desetico...ah nekako bo že. Moram oddati še vlogo za jutranje varstvo za Manco, čeprav bi ona najrajši šla zjutraj z mano v službo in od mene v šolo... Zaenkrat načrtujem, da bo hodila sama iz šole do vrtca in po tem zjutraj od vrtca do šole, po tem bomo pa videli kako in kaj...

Uživajte dalje


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.9.2013 7:33:00   
mml
Jutro!

Vsem decembrčkom in njihovim sestricam oz. bratcem želim lep prvi (in tudi vse naslednje) šolski dan

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.9.2013 9:40:22   
ac
Pozdravljene.

Se pridružujem mml-jini želji user posted image Pri nas bo sicer v šoli danes bolj žalostno, ker se je Sarina najboljša prijateljica preselila na Gorenjsko in ne bosta več sošolki user posted image

Smo pa tud mi v soboto prodali stanovanje user posted image No, ni še čist ziher, ker smo podpisali zaenkrat samo dogovor in pripravili osnutek pogodbe, ampak po moje je to to user posted image 2.11. moramo ven iz stanovanja, sedaj pa čakam, če nam uspe dobit tisto hiško čez cesto - če nam tista tetica ne proda prej kot bi ji mi dali aro; sedaj je pa še ne bi, ker zadeva še ni pravno urejena user posted image

Sicer sem pa imela prejšnje dva tedna noro v službi, sem delala čez vikend in tudi kakšno noč, no, pa smo v petek zjutraj uspešno zaključili projekt in sedaj upam, da se zadeve spet znormalizirajo user posted image

Imejte se lepo, pa vas obvestim, ko bo vselitveni žur, ali pa, ko bom brezdomka in bom rabila kakšno sobico za našo familijo user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.9.2013 10:34:15   
lonja
Juhuhu,

mi smo srečno prijadrali nazaj user posted image . Direkt v službo user posted image . No, ne čist dobesedno, smo prišli že v soboto, da smo ujeli sobotni potres na Vrhniki. Takega občutka pa še ne, res ne, v naši bajtici je pošteno zabobnelo, me je blo fajn fajn strah, in sem za zaspat rabila resnično dlje kot običajno, ko le padem dol user posted image . No, upam, da se kaj takega spet dolgo ne ponovi.

Na jadranju, ODLIČNO. Me je blo (zdej lahko povem, prej nisem hotela) fajn strah, kako se bo obneslo, pa je blo vse fino fajn super, bejbi sta bili pridni, kot nista doma nikoli, cel teden sta bili nori zaveznici, na jadrnici sta imeli svoj brlog (to je majhno spalnico v zadnjem delu jadrnice), mi smo prejadrali traso od Biograda do Brodarice (malo južneje od Šibenika) in nazaj, porabili smo vse skupaj 60 l goriva, kar pomeni, da smo šli veliko na jadra (to je še prav poseben občutek) in že oprezamo, katero jadrnico bomo najeli drugo leto user posted image . Edino mene bo treba na kak tečaj privezovanja poslat, ker sem še rahlo štorasta, kot pravi moj user posted image .

Tako, zdej pa spet služba, šola, vrtec in ostale interesne dejavnosti. Mi še nismo sprejeli konsenza, kam vse bomo hodili, no, edino kar zagotovo ostaja je verouk in pevski zbor v cerkvi, ta ji je itak še vedno najbolj pri srcu. Še Manca teži, da bi rada že hodila in mogoče ji bomo željo izpolnili.

Vsem našim šolarčkom tudi jst želim en čudovit prvi šolski dan user posted image . Naša Ajda je kr komaj čakala vse skupaj, čeprav se ji je tudi med počitnicami skoz dogajalo user posted image .

Nana Liza, sem vesela, da bo tvojima všeč na taboru. Men se zdi, da naredijo res fajn zadevo, čeprav mi je vodja tabora prvi dan deloval malce strog. Ampak baje da ni bilo tako, Ajda se je z njim totalno zaštekala, in pol sem jo na eni sliki zagledala, ko jo je na neki vespi prevažal sem in tja user posted image . Verjetno ne prav daleč.

Tinas, pa vi ste pravi popotniki, super, da se deklici tako dobro počutita na vseh vaših poteh. Pa sej men se itak zdi, da tako kot pravi Mml, starši preveč kompliciramo, otrokom je prav fajn kaka avanturica user posted image

NRMM, tvoj user posted image  je pa prav blažen na uni sliki, ko ga obkrožajo same babnce user posted image . Lepo se rihtajte in poljubček za prvošolko in čist ta mičkenega čmrlja user posted image . Pa jasno tudi za Marušo.

Mml, ko sem preletela, kaj ste napisale, sem si šla pol takoj vodo natočit user posted image . Tudi jst čist premalo pijem. Kako se že imenuje una krema za bradavice, ki si jo omenjala?

Ac, super za stanovanje in super za hiško user posted image . Jst vam želim, da vam rata, kot ste si zamislili. Pa Sari želim, da bo hitro kompenzirala izgubo sošolke s kako novo prijateljico.

Vsem želim en lep ponedeljek.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.9.2013 14:13:06   
mml
Dan, obupujem nad sabo, vremenom, službo...vrstni red je poljuben odvisen od dneva in faze dneva

Šola zaenkrat še kar gre, vrtec tudi...oktobra bo seveda bolj pestro, ko se začnejo še dopolnilne dejavnosti...zaenkrat imamo zaseden ponedeljek s plavanjem in torek z veroukom in telovadbo, čeprav razmišljam, da bi telovadbo prestavila na četrtek...

Jaz si moram najti eno obliko rekreacije za tele dolgočasne mesece...nikjer v bližini ni pametnega spinninga, tako da mogoče bom hodila ob torkih na pilates, ko imata M&M atletiko...ob ponedeljkih pa na na kolo v fitnes...

Matic je za pol glave večji od vseh ostalih v skupini. Me je pa v ponedeljek presenetil...Manca se je morala naučiti pesmico, v resnici jo je ponovila ene 5-6x, ker se jo je naučila že šoli, in Matic zvečer nekaj mrmra, na kar ugotovim, da se je naučil celo pesmico in jo je prav ponosno povedal, z vsemi povdarki in pavzami...mene je pa skrbelo, kako se bo v šoli učil pesmice na pamet hihihi , tako da je včeraj po tem pesem oddeklamiral še v vrtcu in si prislužil kljukico za bralno značko. No Manca je pa dobila prvo petko (za pesmico), upam, da tale petka ne bo preveč osamljena...

Osnovni nakup jesenskih hlač sva z Maticem zadnjič opravila, zdaj me čakajo pa trenirke in podobne zadeve...

...za sebe pa ne grem po nakupih, dokler se ne vzamem v roke in se spravim v spodobne oblike in obline...

ac  a ste uspeli kupiti hiško čez cesto?

izabela ste v fazi selitve?
 
NRMMM kako se imate? Šola obema večjima M-jicama všeč? Kako kaj najmanjši M?

lonja kaj je bilo po tem z Ajdinim preverjanjem znanja v šoli?

Taja Nagaja si nas dokončno zapustila?

Nana Liza lepo vas je bilo videti. Me je prav presenetilo, da so se decembrčice za spremembo povohale in skupaj igrale...

tinas se mi zdi, da se ti porodniška počasi izteka? Boš dala Ulo v vrtec ali boš uporabila kakšen babi servis, sedaj ko ga imaš pri roki...

šnucika, kofi a sta izgubili linko do RR?

Uživajte jesen, če vam je ta letni čas pri srcu (meni definitvno ni)


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.9.2013 16:27:37   
lonja
Dan,

evo mene, po ponedeljku, ko sem čist preč ležala doma in se sama sebi smilila, sem spet v polnem delovnem elanu. Delam delo še od sodelavke, ki je fasala nek herpes zoster al ne vem kva že, v glavnem baje, da je še dolg ne bo v službo, tako da mi ne bo dolgčas....fajn user posted image . Sm imela doma tudi Manco, ki je bla boga en dan prej, pa se je tega revca tko zavedala, da me je pustila čist pri miru in se lepo sama igrala user posted image user posted image . Dans pa bi morala poklicati dohtarco, da mi zaključi bolniško, pa je že cel dan na nujni vožnji, vsaj tako pravi avtomat user posted image user posted image user posted image .

Jst sem tudi nakupila večino jesenske garderobe, sm kupila en kup pajkic v Calzedonii, zaenkrat so to pri nas še vedno najbolj priljubljene hlače, pa ene dve božjastno dragi oblekci v Okaidiju (sem si takoj prislužila bonus, me je kuverta doma že čakala...user posted image ), ampak kaj čem, tudi moji bejbi sta spoznali, da sta punčki in da so oblekce za punčke. Čeprav pol mi kr slabo rata, ko pridem po Manco v vrtec, pa vidim, ko se s sošolčki meče na kolena in seveda strga najlonke....user posted image bi se človek kar razjokal, pa verjetno ne bi imelo smisla.

Nam se tudi drug teden začnejo dejavnosti, od novih imamo modelarski krožek, na katerega vztraja, da bo hodila, ker ga ima pač dedi (po user posted image  strani), jst pa temu ne nasprotujem preveč, ker me reši ponedeljkovega pobiranja v šoli. Drugač pa ostajamo pri plesnih, pa verouku, pa pevskih, pa po novem bralnem krožku. Bere pa res rada tale naša frajla. Pa full dobr user posted image . Ja, včeraj je bila preverjena pri spoznavanju okolja in je baje dobila 7 (user posted image ), karkoli že to pomeni, mi ni znala razložit, v petek imajo pa ocenjevanje....ne vem, kaka je razlika med prvim in drugim. Zgleda, da bom morala jst še enkrat v drug razred. Pa nek semafor se grejo, tist, ki pride na rdečo luč, dobi dodatno domačo nalogo, naša baje še ni prišla nikoli gor. Pa beležka je še zaenkrat tudi brez podpisov, kar me veseli.

Komentiram vas pa jutri, zdej šibam domov user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.9.2013 9:07:19   
lonja
Jutro,


Mml, Nana Liza, ja, punce so se res lepo igrale, sploh ni bilo nobenih kregarij in česa podobnega, čeprav meni se zdi Ela tako hudo prilagodljiv otrok, čisto nasprotje naše Ajde in Mance, te dve sta si bili večkrat v laseh, mogoče so zdej tolk odrasle, da bi bilo bolje user posted image .

Ac, kdaj bo vselitveni žur? Kako pa je tako bliskovito akcijo prenesel tvoj user posted image ? Kako se je Sara znašla v šoli, ima že nove prijateljice? Na katere dejavnosti boste pa vi hodili?

NRMM, kako kaj mali pikec? So noči mirnejše? Pa punci v šoli? Dej kakšen raport nam nameni user posted image .

Izabela, zate isto vprašanje kot za Ac? Matevž dobro štartal v šolsko leto? Ima kakega novega sošolca user posted image ?

Drgač pa bo dans malo krajši dan, smo se ženske v službi že zjutraj zorganizirale in gremo dans podpret naše fante v boju s Srbi, hja, vem, košarka ni glih ženski šport, ampak eno tekmo je pa treba videt v živo, kaj vemo, kdaj bo naslednji eurobasket v SLO....Tko da, če boste gledale, bom v 9 vrsti user posted image . Lepo se imejte!


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.9.2013 9:36:36   
ac
Dobro jutro.

Mml, mene tudi tale jesen spravlja v depresijo. Bi najraje nonstop ležala v postelji s kovtrom čez glavo in nič počela user posted image Sicer danes je zunaj sonce, ampak prave volje pa še vedno nimam do česarkoli.

Tako, da, lonja, svaka ti čast za vse tvoje aktivnosti, pa uživaj danes na basketu user posted image

Pri nas bo Sara hodila na iste aktivnosti kot lani: ritmična gimnastika, pevske, angleščina in taborniki. Je pa kar dvoje od tega 2x tedensko, tako da ima kar natrpan urnik, ampak res z veseljem hodi na vse to.

Glede hiške še nič konkretnega. Če bo šlo vse po sreči, naj bi v začetku naslednjega tedna dobili aro za naše stanovanje in dali aro za hiško, če pa ne bo šlo po sreči, pa raje ne razmišljam kako in kaj user posted image Moj user posted image je pa že navajen bliskovitih akcij, aploh pri zadevah, za katere mu trdim, da bo fuuuul časa trajalo user posted image Je bil sicer malo slabe volje in prestrašen, ampak po moje se je sedaj že sprijaznil user posted image

Vam seveda sporočim, ko bo kaj novega. Do takrat se pa imejte (imejmo) lepo user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.9.2013 22:30:14   
Nana Liza
ac- želim, da v naslednjem tednu dobite aro in čimprej zaarate hiško. A boste zamenjali okoliš?
NRMM -
lonja - Ela bi najraje kar pri vas prespala, tudi če v prikolici :-) Naša dva sta ostala zdrava.
mml- tudi vas je bilo lepo videti po dolgem času.
NRMM - ste Ok? Kaj krčev? Sta punci navdušeni nad šolo?
Izabela- Kako ste se imeli na dopustu? A ste že vseljeni v novo hišo?
Tinas-še kaj potujete naokrog čez vikende? Kako malo Ula?


Tevž ta teden obiskuj tečaj plavanja. Ni preveč navdušen nad plavavanjem. Ko ga vprašam, če kaj plavajo, pravi, da se super potaplja. To je vse kar izvem. Srčno upam, da bo končno splaval sam, brez pripomočkov. user posted image
Ela ima plavanje čez 1 teden in tudi komaj čaka. Ob ponedeljkih imamo natrpan urnik, predvsem Ela. Pride domov šele ob 18:15. V torek ima Tevž verouk. Nato so nekako vse popoldanske dejavnosti odpravljene.

Letos se odločam, če bi hodila na Zumbo. A je katera že hodila?
Naslednji vikend me čaka tek 11 km, saj sploh ne vem, kaj sem mislila, ko sem se prijavila. Bo naporno. Dobro, da tečemo v skupini.
V soboto Tevž praznuje god. Godov sploh ne praznujemo, ampak Tevžu se tako dobro zdi, da nam je splaniral cel dan (zajtrk, jutranja kava mora biti v bifeju, kjer imajo žogice, sprehod, kitajska restavracija in doma zvečer zabava. Darilo mora dobiti po kosilu v kitajski restavraciji. Darilo je seveda najpomembnejše. Malo se moramo še pogovorit, ampak mi je všeč in ga podpiram, ker ve, kaj hoče. Tudi igrača je že izbrana iz kataloga.user posted image

Septembri so vedno naporni, ker so vsi polni novosti in no(v/r)ih idej.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.9.2013 21:14:07   
NRMM1
Čeeeeeeer!

Vidim, da ste nekaj napisale, le kam sem gledala zadnje dneve, očitno mi oke pešajo user posted image .

Ati uspava Matica, da se lahko jaz malo odpočijem po celem dnevu........aaaaaaaaaaaaa kakšnega kričača imamo mi na cajte, preglasi vse, kaj si ti ja NOR user posted image . Krči so huda stvar. Sicer ga ne krči vsak dan, ampak pride pa dan, ko prejoka in prejoka, pa ne spi ozr.spi 20 min in je že auf in danes je bil en tak dan, prej pa je bil 3 dni kot bubica....v glavnem PESTRO se imamo. Včeraj mi je celo uspelo, da je sam zaspal v postlci brez nošenja, danes to ni šanse. Je pa res, da sva bila dopoldne na naši firmi in je bil čel cajt na rokah sodelovke in očitno mu je bilo tako všeč, da sem ga cel popoldne prenosla user posted image , mali je lukav, o ja ja :).

Drugače pa zdravi smo, HB, punci zelo radi hodita v šolo, Maša sploh. Zdaj je že vesela, ker že delajo in ne samo igrajo. Pri Maruši pa imajo pestro. Vsak dan naloge in to dost nalog. Prihaja pa domov ravno v pravem času, ko navadno Matic spi in ji lahko v miru priskočim na pomoč, če jo potrebuje. Obšolske obveznosti so se pa že začele.....Maruša ima verouk, balet, kmalu začne z kitar. Maša ima tudi verouk, balet in harmoniko, plus še krožke v šoli takoj po pouku (angleščina, folklora,pravljični krožek). Edino srede imamo fraj, vse ostalo je pa popoldna ena sama laufarija. Sicer Maruša že hodi sama, Mašo še pa spremljamo ozr. gre Maruša po njo, če slučajno Matic spi, ker mož je zlo malo doma....čeprav je že od 2.9 na očetovskem user posted image .

Ati še ni uspel, tako da očitno bom jaz mogla priskočit na pomoč.

Punce lepo bodite, vas še pokomentiram jutri.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.9.2013 14:22:57   
tinas
Punce, evo mene :)
moja Uli pančka, Lia Roza pa je še v šoli, tko da mam ene ... hmm 5 min ?!
Ula je taka punca, da je ob dopoldnevih ene 3 urice že v vrtcu, moje porodniške pa je žal konec...user posted image
Lia Roza je pridna v šoli, ki ji zaenkrat ne povzroča težav. Naloge naredi v šoli, razen v ponedejek, ko ima glasbeno že ob 14h. še vedno se največ druži s trem puncami (so prava mala banda) in grejo že same malo naokrog, na igrala pa na sladoled. razmišljam, da bi ji zrihtala en telefon...enega starega pa mini bob naročnino...a ma kateri od vaših že gsm?
od dejavnosti ima zaenkrat glasbeno ob pon 1,5 ur in četrtek pol ure. zelo si želi tudi na gimnastiko, ki začne drugi teden in bo 2x tedensko po uro in pol. meni se zdi veliko, ampak ona vstraja...bomo probali. potem bo pa gotovo še kaj v šoli...to začne z oktobrom.
čez vikend smo nabavili stolček za kolo in čelado za Ulo, tko da zdej šibamo s kolesom naokrog :) moramo izkoristiti te lepe dneve...
a katera že razmišlja o jesenskih počitnicah? jaz si premislim vsake par dni :) vse bo odvisno od vremena...

lep sončen pozdrav z Goriške user posted image
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 24.9.2013 14:27:25 >

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.9.2013 15:31:40   
lonja
Dan,

joj, kolk so lepi tile jesenski dnevi, a ne? Naj le traja...Mi smo čez vikend fajn izkoristili in smo v soboto osvojili sv.Jošta nad Kranjem, v nedeljo pa potem še Planino nad Vrhniko. Malo so bejbe jamrale, zlasti Manca, Ajda me je pa full pozitivno presenetila in lepo hodila. Seveda smo po zgledu od Nana Lize kupila tudi beležke za žige in seveda imeli s tem dodatno motivacijo user posted image . Že komaj čakamo vikend, da jo spet kam mahnemo. Že iščem take enourne izletke, da ne bo preveč negodovanja user posted image .

Dans je imela Manca zobarja, se mi je spet pohvalila, kako si je eno plombico dala ven z zobotrebcem, no, dans jo je peljal moj oče in je bila baje full pridna, da baje tudi pisnila ni user posted image .

Drugače pa so se nam ta tedne začele dejavnosti, s plesnimi smo že začeli, zdej ima neke ideje, da bi hodila na rock&roll, pa se delam, da je ne slišim. Kako grdo, a ne user posted image . Mislim, da ima tri dejavnosti čist dovolj. Mogoče bomo sicer jutri šle pogledat, kako izgleda telovadba, mi je zanimiva, ker bi lahko obe hodili na isti termin.

Tudi mi že razmišljamo o krompirjevih počitnicah, po mojem jo bomo pičili v Banovce, že zaradi super animacij za otroke user posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?