|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 108 [109] 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.9.2013 14:57:24   
Izabela_
Hojla,

prav po dolgem času se spet malo oglašam. Vidim, da ste vsi že dobro zagrizli v jesen, lepo je bilo vse prebrati.

Manci čestitam za prvo petico med decembrčki 2005! user posted image Upam, da vsi kmalu sledimo. user posted image

Ac, naj vam dobro gre nakup hiške. Mi še čakamo dva obrtnika - dokler njiju ne bo, ne bo nič s selitvijo. Tedni pa kar tečejo in tečejo....

A mala Ula je pa že v vrtcu? Pa kam gre čas. No, pa saj imamo še Matica od NRMM. user posted image

Matevž se je letos odločil, da začne hodit na nogomet. To je za nas vesoljni preskok, sploh, ker ga po moje še nikoli ni igral. Ampak grejo vsi sošolci in seveda ga moram pri tem podpirat. Drugače bo hodil še na plavanje, nemščino (imajo v šoli), pevski zbor, no, pa k dodatnemu pouku. On bi še tisoč stvari, samo sem ga kar ustavila pri tem. Že tako imamo skoraj vedno popoldne še nalogo, ker je ne dokonča v OPB.

Aljoša nas včasih malo utruja z močnim karakterjem. Tudi vzgojiteljice v vrtcu so to opazile. Skušamo to urediti z veliko pogovarjanja in nagrajevanja lepega obnašanja (s pohvalo in navdušenjem mislim). Če zjutraj ne vstane na ta pravi nogi, je ves dan pokvarjen.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.10.2013 9:55:02   
ac
En lep pozdravček.

Danes me kar razganja user posted image Včeraj sem dobila ključe od naše nove hiške user posted image user posted image user posted image Tako, da ostajamo v istem okolišu kot sedaj, se je vse poklopilo. Naslednji teden imamo parketarja, pa strešna okna bomo zamenjali, pa prebelili, potem se pa vselimo do konca meseca. Hvala vsem, ki ste držale pesti user posted image

Sedaj grem pa naprej delat user posted image Imejte se lepo!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.10.2013 11:45:09   
lonja
Ac, Jupiiiii user posted image user posted image user posted image , super, da vam je uspelo. Bo manj pretresov, ker ostajate na istem koncu. Čeprav mislim, da je tisto o pretresih bolj v glavah staršev user posted image . Pol bo pa enkrat vselitveni piknik, a ne user posted image ?

Izabela, ja, z obratniki je križ. Mi smo sedaj končno dobila dva Albanca, nam delata škarpo na tisti dokupljeni parceli, da bomo potem lahko zravnali teren user posted image . Ampak sta kr pridna, delata vsak dan do trde teme user posted image . Želim tudi vam, da se vam vse čimprej poklopi, da boste kmalu v svoji novi hišici.

Mml, kako kaj stanje na onem koncu Ljubljane, velik pacientov? Šefi tečni? Se bomo kaj videli pred decembrom user posted image ?

Mi smo ok, včeraj so se nam končno začele tudi plesne vaje pri Ajdi, tako da so zdel aktivnosti v polnem teku. Vsi upamo, da čez vikend ne bo tako slabo vreme in bomo lahko spet osvojili kakšen bližnji hribček user posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.10.2013 13:12:08   
Izabela_
Ac, čestitke! Očitno nas boste še prehiteli s selitvijo! user posted image

Ja, Lonja, še malo potrpimo, potem pa upam, da nekaj časa ne rabimo mojstrov. Pri nas so bili tudi najbolj pridni gradbeni delavci, so delali v takih razmerah (vremenskih), da se ti res zasmilijo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.10.2013 12:38:34   
mml
Vas na hitro pozdravim user posted image  

Smo na počitnicah na Štajerskem, user posted image  je sicer moral danes v službo, jaz pa pripravljam eno predavanje ampak je pa vseeno drugače, kot če je treba zjutraj vstati in se spraviti v službo. Dvakrat sva kolesarila, danes je sivo in mrzlo, tako da mogoče pa še jutri kakšna kolesarska za zaključek sezone. Sicer nisem dosegla magičnih 1000 km, sem pa na skoraj 850, kar je za silo kar OK, naslednje leto bo pa boljše user posted image  

Manca in Matic sta z veseljem in uspešno sodelovala na tekih pred LJ maratonom, sploh Manca me je presenetila, ker je bila v skupini od 3. do 5 razreda in sem pričakovala, da bo čisto nekje zadaj, pa je pritekla nekje v prvi tretjini. Tako da če bo pri volji, bova spomladi natrenirali za 5k na DM teku (tako bom imela vsaj nekoga, ki me bo preganjal... samo me skrbi, da je punca hitrejša od mene user posted image  ) 

Tako kave v lončku je zmanjkalo, kar pomeni, da moram naprej delat 

Lep dan vsem


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
14.11.2013 9:14:07   
Izabela_
Živjo, punce!

Javljam se vam iz moje nove pisarne v naši novi hiši ;-)

Od nedelje smo preseljeni in danes moram spet začeti kaj delat. Zaenkrat nam je fino tukaj, user posted image je že na službeni poti, a se danes vrača. Edino naše mačke še nismo preselili in jo hodim rihtat 2x na dan v našo staro hiško. Drug teden enkrat bomo probali s selitvijo in upam, da se bo navadila in nam ne bo ušla... user posted image

No, vse itak še nimamo zrihtano, manjka kakšna omara in živimo med nafilanimi škatlami. Tudi oken še nisem uspela niti 1x spucat, ampak še ne vem, kdaj to pride na vrsto. Sem se že navadila, da so takšna, tako da sploh ni potrebe, ha ha.

Otroka se dobro počutita, očitno nimata prevelikega domotožja, edino za mačko, ki pa tako pride.

No, toliko zaenkrat, upam, da naš forum ne bo čisto zamrl. Dolgo smo zdržale, pa upam, da bomo še naprej. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
14.11.2013 22:12:48   
ac
Oooo, Izabela, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že pozabila - a to ste ostali v istem kraju?

Mi na veliko uživamo in se tudi dobro počutimo v našem novem domu. Punci od prve noči spita brez problema vsaka v svoji sobi. Skratka - luksuz user posted image Sem imela pa do danes v službi čisto noro, sem hodila domov samo spat. Tako da tudi za kaj več zrihtat kot takrat, ko smo se vselili, ni časa. Z user posted image še vedno spiva kar na jogijih, ker nama posteljo namesto pred jesenskimi počitnicami, kot je bilo obljubljeno, menda dostavijo (če sploh) konec novembra user posted image Nasploh imam s tole opremo nesrečo. Kar sem naročala prek spleta, sem vse dobila ok in v roku, potem sem v Lesnini kupila pisalno mizo, pa najprej ni bilo navodil, so mi jih poslali, ko smo sestavili mizo skoraj do konca, je pa nekaj šraufov manjkalo. Itd. Tako, da se mi kar ne da gledat opreme za dnevno sobo, obe kopalnici in otroški sobi - punci imata kar kamp mizici in eno omaro iz predšotora z morja user posted image

Komaj čakam pomlad, ko bomo lahko izkoristili sicer majhen, a prav simpatičen atrij. Smo pa že zunaj pekli čevapčiče in kostanj, pa sedaj, ko je mrzlo, se notri grejemo ob kaminu.

Sem pa malo slabe volje glede šole. Vidim, da bom morala kar veliko delat s Saro, glede na to, kaj vse jemljejo in pišejo teste, ko jo pa kaj vprašam, pa nima nobenega znanja... Tako, da ima kar same štirice, čeprav pred testom vadiva, ampak očitno bo treba vaditi vsak dan - ampak kdaj user posted image

Imejte se lepo, javite se kaj, Izabela, vam pa želim, da bi se super počutili v novi hiši, pa da se bo vaša mačka tudi kmalu navadila, da ima drug naslov stalnega bivališča user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.11.2013 13:10:38   
Izabela_
Oj, Ac, ja ostali smo v istem kraju, nekaj km stran. Mi smo skoraj vse pohištvo kupili v Ikei in ni bilo nobenih težav. Meni je luštno, poceni, edino sam moraš sestavit. Še kuhinjo smo kupili tam.

Glede šole se pa strinjam! Mi moramo kar delat z Matevžem. Ima sicer vse pet - ampak pozor, dobil je 2 pri likovni! To je zdaj cela znanost. Čisto resen predmet. Je šel čez črte in ni lepo pobarval - gladko dobil dvojko! Zdaj čakam še kakšno dvojko pri telovadbi, ker ne zadane žogice in cilj in podobno. Se m res zdi, da ZU, U in MU niso bile slabe ocene.

Jaz sem tudi čisto v stresu. Tukaj živimo v škatlah, tam praznimo staro hišo, vmes delam, pa so skoz neke distrakcije. Zdaj je že petek in bom spet morala delati čez vikend, grrr....

Spomladi pa vsesplošni obiski, a ne? user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.11.2013 14:24:26   
lonja
Pozdravljene,

smo prav fajn, k se oglasimo enkrat na mesec na tem forumu user posted image .

Izabela, tole zadnje sem pozorno prebrala in te bomo vsekakor držali za besedo. Lahko tudi piknik, sej veš user posted image . Drgač pa čestitke k preselitvi, pa da te potolažim, mi imamo po štirih letih še vedno kaj v škatlah, ampak sva jih prenesla na podstrešje, ker so očitno hudo nepomembne zadeve. Edino kar besno iščemo zadnej dni so adapterji za voziček, ker bo sestra v kratkem rodila in je že malce živčna, ker voziček še ni ready user posted image .

Ac, ja super ste to vi izpeljali, super. A user posted image  je zadovoljen al mu je blo bl všeč v bloku? Men je biti v hiši res fajn zadeva, sploh fajn je, ker lahko res samo vrata odpreš in si zunaj. Glede šole pa, mi se samo učimo, pa delamo domače naloge, pa pišemo kao neke proste spise, pa sestavljamo rime, pa učimo se popolno preobrazbo, pa nepopolno preobrazbo, skratka pestro. Jao meni drugo leto, ko bojo ocene user posted image .

Drgač pa pri nas nič pretresljivo novega. Po novem ima Manca idejo, da bi šla rada v London, ker sta tam kraljica in njen mož in bi ju rada videla. So jim v vrtcu tako lepo predstavili vse skupaj, da bi si naša punca to še v praksi rada ogledala. Počasi se pripravljamo na decembrski šok dobrih mož, pa rojstnih dnevov, pa službenih fešt in vsega kar sodi k temu, januar, ko bom pa kar sem prinesla posteljo, pa bo tudi že kmalu tuki. Imam celo obljubljen nov stol, ker je tale že čist razmajan in me hrbet boli. No, verjetno je tudi kaka kilca preveč kriva user posted image .

Lep, ne preveč deževen vikend vam želim.


(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.12.2013 11:20:32   
lonja
Nas moram prestaviti malo višje user posted image .

Najprej čestitke za našo prvo decembrčico Emo in njenih 8 let. Joj, kako čas beži, pa nobenih snežink, kot so bile takrat, 8 let nazaj, a ne Cuma user posted image ?

Ja, začel se je naš mesec in z njim vsi rojstni dnevi, pa dobri možje in vse kar sodi k temu. Pa končno smo lahko prvo čokoladko v adventnem koledarju pojedli in seveda tudi prvo svečko prižgali. Počasi se tudi že ogledujemo po kakih fajn recetih za piškotke, bejbi komaj čakata, da bomo spet malo ustvarjale, še bolj pa, ko bomo vse skupaj lahko pojedli user posted image .

Čez vikend smo morali spet malo za šolo delati, ta tedne imajo pri nas tekmovanje za Cankarjevo priznanje in je morala eno pravljico napisat, kako se srečata Juri Muri in Pedenjped.  Pa matematiko imajo ta tedne preverjanje, tako da smo tudi malo računali. Zdej smo si končno nehali pomagati s prstki, kak mesec nazaj sem si še mislila, da nam to ne bo uspelo. No, pa nam je.

Včeraj smo šli pa malo hodit po sončku, je tako pasalo, čeprav so bile po sicer shojeni poti že čisto snežne razmere. Ampak je prav pasalo. Jst ne vem, zima se še ni dobro začela, jst pa že komaj čakam pomlad....

V službi se počasi pripravljamo na novoletne fešte, konec meseca pa bomo v računovodstvu kar na kolektivnem dopustu, da si malo pretegnemo kosti.

Pa ve, boste kaj prilezle ven iz zimskega spanja, čas bi že bil. Vsaj za nekatere user posted image .


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.12.2013 9:31:14   
cuma
Čau punce!user posted image

Začel se je december, naš mesec ... user posted image
Ema je komaj čakala svoj rojstni dan in vsak večer črtala dneve na koledarju in štela, koliko jih še manjka ... user posted image . V petek bo priredila zabavo za prijatelje v eni bližnji kavarnici, ki posoja prostor v te namene. Povabljenih je namreč 11 otrok, preveč, da bi lahko praznovali doma, kot smo običajno. Trenutno "živi" za glasbo ... skozi poje in igra (ali violino ali klaviature) in za knjige. Tinkara se včasih prav zgraža, kako je lahko skozi v knjigah, namesto, da bi se z njo igrala. user posted image Najbolj "in" so Mavrične vile, ki jih prebira tudi po večkrat, dokler si ne sposodi ali kupi nove. Sicer pa obožuje tudi Activity, Scrabble in druge družabne igre, Lego Friends in punčke Monster High.
Kaj pa imajo rade/i vaše/i decemberke/čki?
Sem dala v album slikico, kakšna je sedaj, pa je ne znam prilimat sem user posted image ...

Vsem decemberkam in decemberčkom želim veliko lepega in zabavnega, da bi ostali čim dlje otroci, naivni in iskreni in skromni in da bi se znali veseliti za malenkosti in deliti srečo z drugimi.user posted image
Lepo praznujte in uživajte v pripravah na prihajajoče praznične dni! user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
8.12.2013 8:20:24   
lonja
Danes pa praznuje 8 let SARA od Ac user posted image user posted image user posted image , vse najboljše.

Moram pa deliti še z vami, včeraj sem prvič postala teta, ponoči je sestra povila malega fantička FILIPA. Komaj čakam, da to malo štručko pocrkljam user posted image .

Lep dan vsem, mi imamo danes tudi RD praznovanje, sej praznuje tudi naša Manca (5 let) user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
8.12.2013 19:14:17   
Nana Liza
EMA IN SARA VSE NAJBOLJŠE ZA 8 LET!

lonja- kako si me nasmejala z Mancino izjavo o Londonu. Jest bi tudi šla enkrat rada v London, se bom kar Z vašo Manco zmenila. :-) Vse najboljše Manci!

izabela, ac - Mi moramo tudi letos malo več delati za šolo doma, predvsem s Tevžem. Z Elo le občasno vadiva Matematiko, trenutno je aktualno množenje in deljenje. S Tevžem pa vadiva predvsem črte, okrogline. Risanje in nataančnost ni ravno njegova vrlina, je bolj hitrost. :-)

Mi praznujemo naslednji vikend še Elo in Tevža doma, v nedeljo pa samo Ela še s sošolkami, sva ravno danes raznašali vabila.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
8.12.2013 22:35:47   
ac
Ema, vse najboljše za 8 in Manca vse najboljše za 5 let! Lonja - a Manca bo šla septembra v šolo? Maja bo, čeprav se mi zdi še tak majhen pajkec, si je sploh ne predstavljam v šoli, medtem ko pri Sari sploh nisem imela pomislekov...

Sara je imela danes žurko kar doma in hiša še stoji user posted image Je v bistvu sama vse zorganizirala kaj se bodo šli, kaj bodo jedli, itd. Še par let, pa bomo tastari šli ven, ko bodo naši otroci praznovali user posted image Malo je sicer zoprno delat selekcijo, ker Sara bi povabila 30 otrok, na koncu sva se zdilali na 15, prišlo jih je pa 8.

Sedaj si grem pa v miru en film do konca pogledat. En miren delovni teden vsm želim.


(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
9.12.2013 10:08:54   
Izabela_
Čestitke Emi, Sari in Manci! user posted image

A se bomo letos mamice kaj dobile? Sem se prepozno spomnila?

Lonja, krasno, da si teta! user posted image

Sem bolj v stilu telegrama danes, ampak moram šibat s prevodom, joj....

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.12.2013 12:12:01   
Izabela_
Lonja, kako je šlo Ajdi na Cankarjevem? Matevž je tudi šel, a še ni rezultatov.

Včeraj in danes pa pakiramo paketek za 5letno Klaro - sodelujemo v projektu Božiček za en dan. Mi je super zabavno kupovati stvari za punčko!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.12.2013 11:24:43   
mml
Da vam na hitro user posted image  

Mi smo odpraznovali Mancin 8. rojstni dan, tako da je konec tedna minil zeloooo hitro. Vmes smo imeli še standardno prednovoletno blokovsko druženje. Se ans dobi 10 odraslih in 7 otrok. Odrasli smo otrokom odigrali "Kdo je napravil Vidku srajčico" po tem so pekli kruh in se šli lov na zaklad... 

Jutri imam še 6 izpitov, po tem pa upam, da je konec obveznosti za letos. Se pa že polnijo termini za naslednje leto... 

...pri nas smo zaenkrat obesili nekaj zvezdic, ki smo jih izdelali prejšnji konec tedna, danes bomo obesili še nekaj okraskov. Smreko bomo pa tradicionalno krasili na božični večer. 

Kdaj bomo uspeli pa v mesto gledat lučke, pa se mi sanja ne. Manca ima še v ponedeljek pisno preverjanje znanja iz okolja, tako da bo ta teden namenjen mojemu teženju, da se mora učiti 

Včeraj sem popustila in se lotila peke piškotov user posted image  , so pa letos po novih recepturah in se mi je repertoar hudo zožil...pa o tem kdaj drugič user posted image  

Matic je nekaj prehlajen in mu po novem gre hudoooooo na živce, če ima malo smrklja v nosu...prej mu pa ni šlo na živce, če mu je smrkelj visel do brade user posted image  No in posledcia tega je, da je celo noč smrkal pri meni v postelji, tako da sem čisto neprespana...ah bo že... 

Lepo izkoristite tele predpraznične dneve user posted image


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.12.2013 14:43:51   
lonja
Nas praznovanje še čaka, odbrenkali smo samo Manco, pa še to smo sorodnike premaknili na enega od prihajajočih decembrskih dni, še ne vem, kdaj nam bo uspelo vse skupaj zbobnat user posted image . Včeraj smo se tudi pri nas učili spoznavanje okolja, sm bila na koncu že pravi mojster, celo zapomnila sem si stvari.

Izabela, ja, Ajda je bla na Cankarjevem, so morali napisat pismo Juriju Muriju in je rekla, da ji je super šlo user posted image , ne vem, zadnjič, ko sem vtipkala v rač. uno njeno kodo, mi je napisalo, da ni sodelovala na tekmovanju user posted image , moram probat še enkrat. 

Nana Liza, me je v soboto, ko smo se videli prepričevala, da bi blo fajn it spet enkrat v mehiško. Same babnce....bi nam to zneslo še letos ali prestavimo na januar user posted image ?

Jst delam še ta teden, pol sem pa frej do 2.januarja. Kolk bo pasalo....s peko piškotov sem začela včeraj, ko so bili na vrsti taki čisto navadni, mi jih ja Manca pomagala naredit in smo jih že pol pojedli. Danes in jutri imava prost večer, greva danes na en koncert v Cankarjev dom, jutr pa še na en služben sprejem pri user posted image , pa je baje zaželeno, da pridejo soproge zraven. Še ne vem, kakšen bo protokol oblačenja, me že kar stiska, če bo kakšna posebna zahteva. Pol se pa še posebej veselim ponedeljka in torka (grda mama!!!), ko bom sama doma na dopustu in bom lahko počela, kar me bo volja user posted image .

Zdej pa še malo delat. Bodte fajn.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
17.12.2013 9:56:26   
Izabela_
Hoj, punce,

tudi jaz sem po moje do novega leta že na dopustu, ne sicer čisto po lastni želji, ampak tako pač to gre pri tem mojem delu.

V nedeljo sem zbolela, imam vročino in zelo me boli grlo, me skoz skrbi, da je kaj ostalo od mojih mandljev in imam spet angino, ampak trenutno dobro zbijam vročino, tako da po moje ni angina.

Matevževo praznovanje je tako prestavljeno na vikend. Mi smo mu darilo itak dali že v nedeljo, da ga je imel čas preučiti. :-)

Lonja, jaz sem za mehiško, seveda, se zmenimo mogoče takoj po novem letu? Zaradi mene lahko tudi prej, večinoma imam čas. Le ta teden zaradi bolezni ne morem. Matevž je menda dobil priznanje na Cankarjevem, celo edini v razredu, pravi, tako da mu je tudi očitno dobro šlo. :-)

Mml, so bili študentje včeraj uspešni? Saj na take izpite si verjetno ne upajo priti blefirat... :-)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
17.12.2013 16:09:35   
mml
izabela pozdravi se user posted image
Kar se študentov tiče...ma ja nekako so znali...ni bilo pa ravno super in bleščeče....
...pa čestitke Matevžu za Cankarjevo priznanje...jaz moram še preverit, kako se je kaj Manca letos odrezala, lani je imela 20 točk od 20....
Name ne računajte pred novim leto...danes je že torek, jutri imam frizerja, v četrtek telovadbo, v petek sem sama z otrokoma, ker gre user posted image  na službeno fešto... Po tem smo pa tako že tik pred Božičem. Po Božiču pa mi šibamo na Štajersko in jaz pridem nazaj 30., ker sem 31. dežurna...


Zdaj grem pa delat

Ela in Matevž vse najboljše!!!!




_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.12.2013 11:36:26   
Izabela_
Hvala, Mml. user posted image Super Manca za kar 20 točk - pri nas tekmovanje za 2. razred niti ni organizirano, šele od tretjega naprej.

Matevž je šel danes vesel v šolo, z vrečko čokoladnih možičkov za sošolce, imajo pa kulturni dan in bo zato še bolj zabavno. Jaz nisem še v redu, vročina je sicer padla, sicer pa zdaj kašljam, vse me boli in smrkam, tako da bo praznovanje prestavljeno k eni od babic in brez mene.

Dajmo se potem dobit januarja - saj tako ni bilo odziva zdajle, očitno so vse zasedene. Meni bi res pasalo, da se vidimo, pa saj je tako rekoč tradicionalno. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.12.2013 13:56:44   
ac
Vse najboljše tudi Eli in Matevžu user posted image Pa nasploh vsem ostalim, ki v tem mesecu praznujejo.

Ja, za srečanje sem jaz za januar, ker tale december je čisto nor. Sem pa malo prej napisala listek za dopust, če bo šlo, bom dva tedna doma, uh bo pasalo user posted image Tale konec tedna praznuje ša Maja, potem imam pa za nekaj časa dosti zabav.

Izabela, a ti pa spet bolna. Čim prej se pozdravi! A doma ste se že ustalili? A mucka se je udomačila? Mene je te dni prijelo, da bi šla v zavetišče po dve mucki user posted image Sicer imam izkušnje s psom, ampak glede na pomanjkanje časa mislim, da so mucke boljša izbira. Doma seveda še nobeden nič ne ve...

Sara je bila tudi na Cankarjevem, ampak nikjer ne najdem listka z geslom, tako da ne morem preverit rezultata...

Imejte se lepo, pa upam, da se nas čim več vidi januarja.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.12.2013 10:47:23   
Izabela_
Hoj,

no, zdaj sem pa malo bolje. Na veliko še smrkam in nekaj kašljam, ampak to bo izzvenelo.

Ac, ja, našo mačko smo preselili in je šlo vse gladko. Nič panike pri njej. Prvi dan in prvo noč je malo mjavkala in šetala po hiši, potem si je pa našla nekaj ležišč in zdaj se cel dan prestavlja z enega na drugega. 2x na dan jo "vržem" ven za pol urce, potem pa že žalostno mjavka in gleda noter, tako da gre spet spat. Se ji pozna, da je toliko stara, po videzu pa ne, je še vedno zelo lepa in čeprav ima črno dlako, skoraj ni siva... Lepo, da želiš posvojiti iz zavetišča. Naša familija to cela prakticira in je res dobro delo. :-)

No, Matevž je bil včeraj zasut z darili, Lego je že sestavljen, zdaj pa že mislimo naprej, kaj bo pod smrekco... user posted image V soboto prideta sicer še dva prijateljčka mu voščit.

Elica, vse najboljše!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.3.2014 9:32:32   
mml
Sej nisem prepričana, če še katera tole prebira, no saj za prebrat tako ni že tri mesece nič...

...s štajerskim delom sem se na FB pogovarjala, da bi enkrat maja naredili en skupni piknik. Glede na to, da so se Primorke že tako čisto odpisale, sem razmišljala, da naredimo zadevo nekje na sredini med Ljubljano in Mariborom...

...ker imamo mi našo vikend "rezidenco" blizu Celja, sem mislila, da se dobimo tam. Prostora je dovolj...

Zdaj pa povejte kaj mislite? Meni osebno bi najbolj ustrezal vieknd 31.5/1.6

Zbiram predloge....prijave....


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.3.2014 9:59:10   
Izabela_
Hoj, Mml, lepo, da si nas dvignila. Jaz sem res malo pozabila na tale forum, tako da sem šele sedaj prebrala. Tiste, ki ste na FB, tako tam malo vidim....

Jaz sem za vsakršno srečanje, res bi bilo fino! Termin meni ustreza, vsaj za zdaj ne vidim težav, upam, da drugim tudi, kaj pa naj prinesemo sabo, boš pa potem povedala! To me seveda spomni na to, da moramo tudi mi organizirati srečanje. Zunaj še nimamo urejene okolice, pravkar izbiramo pod za teraso, tako da moramo to sfiniširati, da bo potem bolj prijetno.

Kako otroci? Matevž ima jutri delovno soboto za nadomeščanje izpada pouka zaradi žledoloma, ko je bila šola dva dni zaprta. Imajo dve uri pouka, potem pa bodo neke delavnice za celo družino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 108 [109] 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 108 [109] 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?