Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.potem sem šla na pregled ker mi je m zamujala in mi je povedala da sem v 4 tednu moj fant (21 let) je biu prau lepo presenečen saj si je že želel otročka jaz ga pa seveda nisem načrtovala potem sva takoj poveala staršem da bi nama pomagali pri ogločitvi oba atija (sedaj stara atija) sta bila navdušena in nista mela nikakršnih pripomb razen da bo treba zapit mamice pa tudi ne samo rekle so da se morava samadva odločit. tako sva se odločila da nekomu podariva življenje..sedaj si urejeva stanovanje in pred porodom se seliva( če ne bo prej ven prkukau) spola še ne vema..imam pa morfologijo 5.1.

še kar ni. Zdaj pa sva ga načrtno začela delati.
tak me boli vedno tik pred
. Začelo me je boleti včeraj zvečer, danes pa naprej. Sem mislila da bo nehalo pa nič
lepo da sta se odločla da ga obdržita...
zadnje časa sva ful zasedena tkoda bol malokrat
tud js sm bla bl lene sorte takrat in se mi ni nč dal, ampak gre zahvala tud mojmu
k me je spodbujov in "težiu" d se naj učim.
tko rada bi že enkrat rodila pa kr noče in noče vn packa mala.