Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
faak, kok je to težko ležat na trebuhu, po mojm mi vsaka tehta 2 kile.

mi je malo bolj jasno zdaj. torej enim teče že prej samo od sebe ene pa se morejo trudit, da sploh pridejo do njega.
nisem nič čutila, komaj sem hodla pe še skelelo me je od popka do mehurja raje se ne spominjam. pojma nimam kaj me je spet to lovilo. sedaj je kar boljše, pa migat je tudi začela, se mi cel trebuh trese od brcik
kaj bi dala d bi js zdj mela C košarco.
Pa mažem z oljem že od 4. meseca nosečnosti... Sicer pa jih imam na bokih že od prej, ko se se malo razpihnila
in pa nekaj malega po prsih, ker so mi v osnovni šoli kar naenkrat zrastle! Glede številk modrčkov: sem imela že pred nosečnostjo kr fajn C, pa se mi niso do sedaj prav nič spremenile!! Sem kar vesela!
Tako, da se mi kar zdi, kot da sploh ne bom imela mleka, ker mi tudi teče nič ven... Ampak saj vem, da bo po porodu prišel kar od nekod.
.. me pa zadnje dni folk sprašuje da če sem jst mogoče noseča celo danes je moja mami rekla da če sem se zredila ali pa lahko pričakujejo štorkljo