nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tole definitivno NI tema zame: http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm Nujno rabim "fovšnega" smajlija... O, Aurea se javlja edinaos, za današnji prvi delovni dan!!! tally, tole z varstvom je res Anitka, tilči zaradi slabe noči. tilči, madona, a jim je res tako težko bogemu psu dati jest?? Skrajno žalostno... In za tvojo sestro. barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali? nia5, vsi si želimo, da bi svojim otrokom dali čimboljšo popotnico za življenje jana81, upam, da je Nejček ok za vse bolne, žal ne utegnem prebrat vsega, da bi bila na tekočem Estrella*, uživaj na čveku Mi imamo deeeeeeeeež Punci sta doma, v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM , Gregi bo pa pri babici Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit.