Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s pisk... 23.4.2009 12:38:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ok, tole bi bolj šlo na DIPO, ampak vseeno rabim ven izpljunit - ker ni zdravo besa zadrževat v sebi, kenede? Mater...danes mi je zblolel otrok (bolečine v trebuhu, bruhanje) in že celo dopoldne skačem okoli njega, ga pedenam, crkljam, strežem, kontroliram vročino, kuham čajčke...pa sej veste kako je na dan ko otrok zboli...Pa mi pride tast (začasno živimo skupaj v skupnem gospodinjstvu) z izjavo: "A boš danes kaj skuhala, ker gre čez eno uro v službo....Mater božjo, ej...ne vem če ga nisem s pogledom krvavo obstrelila.. Pa sej zmeraj skuham za vso hišo, kadar sem doma, ampak, če se me otrok oklepa z vsemi štirimi bodo pa že počakali, a ni tako? No, zdaj je mož otroka peljal k zdravniku, jz grem pa skuhat frdamano kosilo. Tast naj gre pa kar lačen na šiht, za kazen...
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 12:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Te popolnoma razumem,kako si se pocutila,bi mu najrajs kaj v glavo ruknila ....ko sem bila prvic noseca,sem dobila v zadnjih mesecih hud napad pospravljanja.Vse je moralo biti tipi top.Pa spet en dan letam ko zmesana,sem navsezgodaj vstajala,zadnja hodila spat(saj,po porodu me je minilo )sesala,prah brisala,smo imeli macka,vsak dan kavc z tismim valjarckom in vodo drgnila,po 2h na dan-najmanj,sem likala za eno gostilno,se prej vse prte oprala,obesala,kuhala...ma ni da ni(sem bila takrat se pri starsih),pa prideta ocim in stric,se vsedeta za mizo,pa meni...nama lahko skuhas kavo
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš al pa,ce ti ga jaz
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:55:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe....
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:00:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Če bom kofe spila, bo še pisker šel v maloro alpa bom res streljat začela
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Po naslovu sem mislila,da ti je ekonom pisker oz poklop z njega v zrak vrglo
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:16:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe....
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:18:16
|
|
|
|
Lsica
|
Pa zakaj ste tok pridne? Pol se pa navadjo, da je vse spedenan... To je tko kot dresura, pogojevanje...: a) spucaš (nabavljaš, kuhaš, likaš,...) tam pa tam, pa si pridna, vsi opazjo, da si se matrala . b)pucaš itd. vsak dan, se navaidjo, sami ne znajo nič narest, nobene pohvale - ker je to itak samoumevno, pa še če slučajno ni v tistem momentu ko bi si oni zamislil jim ne gre v glavo zakaj ne... Punce, palco za dresuro v roke...
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:20:18
|
|
|
|
rija
|
itak, preveč priden ni dobro biti.... zadnje čase ubiram taktiko mojega brata: raje nič ne delam, potem pa ko enkrat končno nekaj naredim, so vsi paf, kak sem pridna
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:32:25
|
|
|
|
Lsica
|
Pa saj ti pravim, tako se dela
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 13:35:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:45:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe.... še je upanje. Še. Za kaj?
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:52:04
|
|
|
|
Lsica
|
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:58:32
|
|
|
|
muki1
|
Ah, vsaj kavoo bi mu pa ja lahko skuhala, no.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
PriljubljenostVrtnica79Radi berete poste od uporabnice Kerense?da (
26%)

ne (
17%)

je ne poznam (
56%)
Število vseh glasov: 424Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!