tassika
|
Pilotina pa pridita k nama na dopust, spanje zastonj, hrana kar boš skuhala meni je tako dolgčas, sem jokala ko sem brala od mravljice, jaz bi tudi kam šla, ne pa bila tukaj sama samcata med 4 stenami, moj je itak vsak dan dalj v službi tko da tudi od njega nimam nič. Imam še pikija, ki spi celo popoldne in pa ribe k jim je tudi vseeno, čakam da moje sončnice začnejo cvetet mogoče bo pol mal lepše. Jah kje sem bila, včeraj sem cel dan brala eno knjigo in jo prebrala, zdaj imam pa še dve na zalogi, tv sem se naveličala. Sicer danes vas bom na začetku tudi boj po redko spremljala, ker sem se odločila, da rabiva genralno, je tako svinjsko kot da nobenga ne bi bilo doma, pomivalc povn pomite posode, korito polno umazane posode, ampak priznam včeraj sem po 1 urnem sprehodu samo še dol padla. pilotina včeraj si spraševala kako z mojo diplomo, jah teorija je bila napisana, pa sem po včerajšnjem pogovoru izvedela, da jo moram malo obnovit, ker so par zakonov uzakonil, manjka mi samo anketa, amapk sem se z gospodom zmenila, da se sredi junija slišiva in pridem do njega in mi da malo gradiva, toliko da jo do septembra spacam do konca.