Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ma, ja, pri nas je ena hiša na vsake kvatre, pa ene sosede motijo krave na pašniku 1km stran, ker "tako živalsko glasno mukajo". Da ne govorim o ptičkih, ki glasno čebljajo že ob 4. zjutraj.
Hiša nič ne pomaga - kaj šele sosedje po hišah počnejo oz. pred njimi!
Pa ja, saj vem, da je treba adaptirat, ampak a sem jaz magnet za bor mašine al' kaj? Kamorkoli pridem, vrtajo! Ne glede na lokacijo, ne glede na letni čas, ne glede na recesijo. Ponekod še ob nedeljah niso dali miru, mamicu jim...
Joj, grem si kofe skuhat... tole bo trajalo še najmanj do 9:30, ko občina dvigne količke (takrat morajo kombiji ven od tukaj).
Čiiisto vsako polico posebej morajo pribit v štacuni... mar bi Hoferja naredil tle dol, pa bi vse kar po tleh po paletah ležalo in bi bila tišina... grrr.
ja vem kako je ko ti nekdo tolče nad glavo.ko smo živeli pri tašči je nekdo nad nami vedno vlekel stole pa mize in tolkel zrezke 2 uri ,ko pral pralni stroj je centrifuga se tako slišala in tresla hišo v bistvo si slišal vse.pa kaj češ to je bila stara stanovanjska hiša ki je vse odmevalo.tudi tamala se je navadla na ta zvok ki jo sčasoma ni več motil. zdaj pa živimo v hiši in nas živ več ne moti in tudi mi ne nobenga. tako pač je treba je imet dobre živce
Dobro. Verjamem, da bor mašine motijo. Samo to pride in gre.
Jaz imam pa soseda, ki je vsako jutro streljal oz. plašil kormorane. Pa se ni oziral na nedelje in praznike. Vsako jutro od 6:30 do 7:30. Točno pod mojim oknom. Pa sem v hiši, ne v bloku.