Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 20:20:02
|
|
|
|
ZARA
|
...držimo...;)
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 20:35:57
|
|
|
|
Gina
|
Tudi jaz.
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:41:01
|
|
|
|
Fračica
|
Jaz tud držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:44:03
|
|
|
|
total
|
Jaz tudi:bravo::rozica:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:47:06
|
|
|
|
aljča
|
Rija držim pestke in upam da bo:modri::roza:.:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:. l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 13.5.2005 21:51:25
|
|
|
|
rija
|
Punce hvala vam. Vse me že zvija, CB pa čaka. Nisem mislila, da bo tako težko!
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 0:21:13
|
|
|
|
biba77
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 0:23:13
|
|
|
|
marrusa
|
Tudi jaz držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:36:21
|
|
|
|
rija
|
Pravkar naredila test, zmeda pa ostaja, sicer se vidi plus, ampak druga črtica je zelo slaba. POMAGAJTE!
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:47:13
|
|
|
|
emaa
|
če je plus, tudi bled, je to, to. Jaz sem delala CB lani, ko sta bili dve črtici, pa je bila tista za pozitiven rezultat tako bleda, da je moj :love: mislil, da to, ni to. Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:47:26
|
|
|
|
Maša26
|
Rija, po moje, če se vidi plus, je to TO:duda::duda:!! Res da je CB zgleda en sh.., ampak plus je plus!! :bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 8:50:40
|
|
|
|
PiaM
|
Koliko ti pa zamuja? Če ti zamuja zelo malo, je zato + bolj rahel, ćez 3 dni pa mora že biti močen, če boš ponovila.:miska::angel: Če si nosečka, ti čestitam:bravo: in želim vse najbolje v:nosecka:.:sloncek::pujs: :rozica:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 9:38:34
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-, to je to. Mali ali velik +, samo da je viden. Čestitke nosečka :rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo::rozica:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 9:49:53
|
|
|
|
pika74
|
Juhu še ena srečka :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:08:50
|
|
|
|
rija
|
Pri meni ni vprašanje zamuja ali ne, sem 14 dni po transferju dveh lepih blastocist. V ponedeljek grem na kri. Sem čisto razdvojena: ne vem naj se smejem ali jokam!
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:26:18
|
|
|
|
Anitka
|
Rija jaz mislim, da je to to in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še naprej. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 10:57:52
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: - nova nosecka :bravo::bravo::bravo::bravo: Katera bo pa naslednja? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 11:53:32
|
|
|
|
Špelka
|
Smej se smej se in še enkrat smej!!!! :)-:)-:)-:)- Tvoja pot do pikic je končana - si namreč srečkica nosečkica. Čestitam!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Jutri, moj dan veselja ali žalosti... 14.5.2005 14:42:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst ti bom pa kr čestitala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kr sprosti se in se veseli:):):):rozica::rozica::rozica: Vse lepo!:angel: Tinka
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?gagagaBi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?da (
68%)

ne (
32%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!