Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Če si s tem zmanjšajo svoje probleme, naj kar. Ampak meni je primitivno.
Kaj pa je cenejša varianta, pa ti ne bi vedela povedat. Res ne. Žar je fajn, dlje traja, je tudi več dela. Narezek pa pač narediš vnaprej pa nimaš potem toliko letanja.
_____________________________
Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
mislim, da te bo narezek prišel ceneje, kot žar. na kakšnem rojstnem dnevu imamo vedno narezek, čeprav moj hoče vedno nekaj pečt. ampak mu to veselje pustim le takrat, ko smo res skupaj najožji iz družine, drugače povedano, ko nas je manj . klobase so cenejše, pa vedno imaš tudi kakšne akcije.
Zdaj mi je kapnilo. Ena ful poceni varianta. Poleg tega pa noro dobro. Meni so lani razgrabili. Svinjska jetrca. Skoraj stepli so se za njih. Narežeš jih fajn na šnite, spečeš na žaru in komaj potem soliš in popraš. Pa fajn zraven paše sesekljan česen v olivnem olju. Res fantastično in poceni. Pa pri nas morajo obvezno biti navadne klobase. Če se še kaj spomnim, ti napišem.
_____________________________
Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
pa veš kaj so pri nas ful razgrabili, klobase so bolj ali manj ostale. na kocke narežeš šunko, sir, zmešaš not eno jajce, na pekač naložiš toast, jih namažeš z margarino in s to maso (šunka, sir, jajce), kruhke popečeš v pečici, serviraš jih še tople. jedli so jih in starši in otroci!
Ker pri žar varianti mi nekak ne pašejo. Bolj paše kruh popečen na žaru in zdrgnjen s česnom. Pa tudi lahko premažeš z maslom ali margarino, še bolje pa z zaseko.
Aja, tiste klobase. Jaz jih prerežem na pol in zarežev vanje, da se na žaru ne krivinčijo. Nisem mela v mislih salame.
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 4.5.2009 10:31:55 >
_____________________________
Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
No, po moje v narezku tezko ponudis najcenejso salamo in sir. Mene narezek vedno kar drago pride.
Zar pa ne. Otroci obozujejo hrenovke na zaru. Te so poceni. Tastari dobijo npr. kotlete ali cevapcice, zraven kaksno makaronovo ali rizevo solato da so siti, malo zelenjave pa eno jogutrovo pecivo. Pa se zar se mi zdi fajn, ce se ne vidite pogosto, skupaj nekaj pocnete pa pogovor lazje tece.
_____________________________
Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.
Evo, zdaj je še meni ena ideja padla na misel: kaj če bi na rezine kruha (lahko tudi toasta) naložila na drobne kockice narezano šunko in sir, po želji potresla z origanom in zapekla v pečici?
Ceneje te verjetno pride narezek. Plus pri narezku je meni, da lahko vse pripraviš vnaprej, gostje si sami postrežejo in imaš čas, da se vsedeš in počvekaš. Pri žaru pa mora eden pečt, več je letanja sem in tja, ker se hrana pripravlja spotoma, plus še prej imaš že delo, torej je manj časa za čvek (gledano s stališča gostitelja). Je pa boljše vzdušje in lepo diši .
Jaz tudi mislim, da narezek. Ali pa kupi francoske štruce, namaži (margarina, sirni namaz, putrček), gor kako salamco, sirček, košček paprike, paradižnika, olivo... pa zobotrebec skozi. Pa ne kompliciraj s kakšno drago salamo.
tudi jaz sem to računala, polno RD in se kar finačno nabere. Mi smo poskusli s kozicami (škampi so predragi) Jih očistimo preden pride obisk, pa naredim tunin namaz na tramezzine (popečem v toasterju) za naprej, pol pa kozice. Mojim obiskom so všeč, cenovno proti narezku ceneje, pa še mal nevsakdanje (salamo in sir itak ješ skor vsak dan).
na kocke narežeš šunko, sir, zmešaš not eno jajce, na pekač naložiš toast, jih namažeš z margarino in s to maso (šunka, sir, jajce), kruhke popečeš v pečici, serviraš jih še tople. jedli so jih in starši in otroci!
jz imam vedno samo to, kadar praznujem rd. In reče se jim pizza kruhki Šunko in sir grobo naribaš, zmešaš z jajcem, dodaš začimbe, ki gredo ponavadi k pici (origano, bazilika,...po želji). Nastane gosta masa ki jo debelo namažeš na kruhke - še najboljša je narezana francoska štručka. Daš za 10 minutk v pečico, da se masa raztopi in kruhek porumeni. Zraven lahko ponudiš ketchup, majonezo, tatarsko omako, tržaško omako...Tudi mase lahko narediš pikantno ali z dodatkom paprike...Ma ful je simpl, poceni in hitro.