Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 12:20:21
Lidy
Rija kva nisi prej povedala, smo bili v ms prejšnji teden. Če prinesem blago mi lahko naredite obrobo za posteljico, oz. kar pri vas kupim blago in mi naredite, bi šlo. Koliko časa pa rabite za izdelavo?
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:15:04
rija
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: rija
IZVIRNO SPOROČILO: momacus
rija kje pa je to pri vas?
metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti.
sicer pa ms
metrček v intersparu? spletko imaš?
ja ta metrček. spletke ni. se pa metrček seli na cvetkovo ulico, kjer bo imel tudi šivalnico. zalaufal bo pa naslednji teden, upamo, da s ponedeljkom. bo pa tudi spletka in spleno naročilo šivanja take bolj einfoh stvari, ki jih stranka lahko v nulo zmeri.
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:16:09
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy
Rija kva nisi prej povedala, smo bili v ms prejšnji teden. Če prinesem blago mi lahko naredite obrobo za posteljico, oz. kar pri vas kupim blago in mi naredite, bi šlo. Koliko časa pa rabite za izdelavo?
oboje lahko. kak dolgo pa rabi, se boš morala pa z našo kolegico zmeniti.
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 15:34:12
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: momacus
rija kje pa je to pri vas?
metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti.
sicer pa ms
metrček v intersparu? spletko imaš?
potem se mogoče na videz poznamo. sploh, če je bil še prej na slovenski.
ja ta metrček. spletke ni. se pa metrček seli na cvetkovo ulico, kjer bo imel tudi šivalnico. zalaufal bo pa naslednji teden, upamo, da s ponedeljkom. bo pa tudi spletka in spleno naročilo šivanja take bolj einfoh stvari, ki jih stranka lahko v nulo zmeri.
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 14.5.2009 19:10:19
anika87
Kje je zdej ta metrček rija oz. tiste, ki poznate? Se je že preselil na Cvetno ulico? Ali je v Intersparu v BTC-ju? Bom čez vikend v Prekmurju, pa bi se verjetno mela časa vstavit in pofirbcat...