Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Torej, uporabi, kar je zate uporabnega, in spreglej, kar ti ne pase. Koncno pa si ti prisla z vprasanjem...in gotovo ti je blo jasno, da vsi se zdalec ne bodo gledali na stvari z istimi ocmi kot ti, kajne?
Jaz sem sicer tudi pomislila, da si verjetno bolj mlada, ker tako razmišljaš. Ampak smo različni in jaz sem bolj med tistimi, ki se sicer zelo navežejo z ljudmi, ampak hitro pozabijo. Mogoče tudi zato, ker res nimam preveč časa v življenju mislit na take stvari. Jaz svoje najboljše prijateljice nisem videla že dve leti... Veliko znancev se je preselilo izven Slovenije. Večinoma imajo zelo malo časa za stike... Delajo po 16 ur na dan. Pa dobro, to je tisoče km stran, ampak jaz nimam časa it niti 10 km stran na kavo... Kar je sicer žalostno - ampak na srečo se ne počutim osamljeno, ravno zaradi preveč dela... Drugo je pa visenje na internetu.
Boš že pozabila, pač tako je.