Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ostanejo do srede, potem pa začnem pakirat, ker me je moj dragi za obletnico presenetil in nama z Ano kupil karto za v Deželico, tako da potujema 14 dni pred načrtovanim, potem se nama pa še on pridruži... Tako da bom najverjetneje tukaj v naslednjih dneh bolj poredko. Pridne bodite, napišite kaj in Barbk drži se! ;)
je samo jupi jupi vriskal, pa govoril, da gremo a muzeski vlak. In smo ga na to finto spravil prej v posteljo in je ob 8h že spal. Danes je pa že ob pol6h vstal in vprašal mami gremo na muzeski vlak? Sicer je drago
da bo čimprej zdrava! r1ta uživaj kar se da!
kar lepo napreduje. Smo bile čez vikend pri moji mami in Tiji je bila školjka tako všeč, da je sama od sebe šla lulat na njo.
Najprej sem misla, da bom še eno kahlico kupila, da jo ima tam, pol pa nisem. Nima smisla, če gre na wc. Tudi ponoči ima kar dostikrat suho plenico tak da moram kupit nepremočljivo rjuho in bomo probali še ponoči brez.
) ampak ja počakam še dinarčke - še pol majske plače moram dobit... pol pa res vožnja in izpit komaj čakam. končno mi gre letos ena stvar vsaj malo po planih
)
da bo šlo vse kot po maslu, pa hvala mami od Barbk za sporočilo, nas je že skrbelo
Imeli smo se zelo lepo. Prvi večer smo si ogledali mesto in naredili cca.7km po mestu, drugi dan pa smo imeli šoping dan na tržnici, popoldan pa dolgo igranje v pesku na plaži. Je bilo tako toplo, da so se otroci kopali (no, bolj špricali, mokri so bili pa povsem). V nedeljo smo odjadrali v safari park, najprej z avti po safariju, potem pa spet cca 6km hoje. V ponedeljek je bil na sporedu pravljični park Efteling in tisoč in en vrtiljak, včeraj pa spet šoping v mestu. Otroci so zelo uživali, mi pa tudi. In glavno da je bilo lepo vreme.
za L.