ljupka
|
Tam piše trikrat na dan in jaz sem spet ubogala,bom pa zdaj več! Isabeaux,tako mi je hudo,zakaj se ti to dogaja?Si si gdaj zamislila obisk kakšnega zeliščarja,na forumu med.over .net.je eden kaj če bi njemu opisala svoje težave,rožice delajo čudeže,res, moj tast in tašča vedno nabirata rožice pa sta pri 70 letih še vedno poskočna,SAM ZA TAKE STVARI KOT JIH TI RABIŠ JIH ŽAL NIMAM.Oprosti sem pozabila zmanjšat črke! Moja bivša majstrca tega je že 10 let nazaj je bila zelo bolna ne spomneme točno kaj je bilo,je šla v ljubljano k eni zeliškarci,ki ji je dala ene čajčke,ki jih je mogla strogo po navodilih jemat in se je čist pozdravla,zdravniki niso mogli verjet ,ker ji oni niso znali pomagat.Sam žal ne vem katera bi to bila,je že dolgo nazaj. Opstajajo zelišča za vse bolezni,danes sem brala knjigo ,ki jo ima moj tast,so opisane vse bolezni in katere rožice pomagajo.Za neplodnost,nenehne spontane splave...Mogoče si spet preveč dovolim,ampak tako bi ti rada pomagala,ker tudi ti si meni... Lani ko nisem imela ,sem 3 dni pila čaj od rmana pa se je takoj vsipalo!Rožice pomagajo res,samo rabiš strokovnaja na tem področju,da res ve kaj je za kaj!Glavo po konci,si najboljša ženska na svetu in ti bo ratalo!
|